M-Tac рюкзак Pathfinder Pack Black

M-Tac рюкзак Pathfinder Pack Black

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 237 оцінок )

2 312

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Короткі характеристики


Модель Pathfinder Pack від бренду M-Tac відноситься до категорії тактичних рюкзаків і підходить для різних видів активної діяльності. Кількість запасів, які поміщені у внутрішній простір, за стандартами, вистачає на 24 години. Робоча ємність основного відділу дорівнює 34-м літрам, що вистачає для перенесення різного спорядження і важливих деталей. Є спеціальні відділення для розміщення ідентифікаційних бейджів і документів.

Розміри:50 х 40 х 25 см
Об’єм: 34 літри.
Матеріал:600D поліестер з полівінілхлоридним покриттям (ПВХ).
Оскільки матеріал має високу щільність, то тканина добре відштовхує воду, тримає форму та має високу міцність. Головна особливість тканини в тому, що внутрішня поверхня матеріалу 600d поліестер, який ніби прорезинений. Тканина покрита однорідним шаром полівінілхлорида, що забезпечує високі властивості водовідштовхування і зносостійкості.
Особливості: - Більше 14 відділень для спорядження.
- Ідентифікаційна велкро-панель для бейджів, нашивок.
- Відділення для окулярів, оснащене м'якою флісовою підкладкою.
- Функціональний органайзер в передній частині рюкзака.


ОГЛЯД M-TAC РЮКЗАК PATHFINDER PACK

 

Зручні і функціональні, місткі і компактні. Рюкзаки давно потіснили сумки, остаточно оселившись серед спорядження туристів і спортсменів, екіпіровки військових, багажу мандрівників, в шафах школярів і студентів. І це цілком зрозуміло. При тому ж корисному об'ємі рюкзаки за рахунок своєї ергономічної форми займають набагато менше місця. Завдяки нашитим з зовнішньої сторони стропам і петлям, рюкзак можна доповнити необхідним спорядженням. Але їх головна гідність в тому, що при носінні за плечам Ваші руки залишаються вільними.

Український бренд M-TAC спеціалізується на виробництві товарів мілітарі і outdoor призначення. Серед широкого асортименту продукції марки є і функціональні тактичні рюкзаки, які від звичайних міських відрізняються високоякісними матеріалами і фурнітурою, тому й мають значно більший термін експлуатації.

Так рюкзаки лінійки Pathfinder Pack виконані з щільного, міцного поліестеру 600D, покритого з внутрішньої сторони шаром полівінілхлорида. Їм не страшні ні палюче сонце, ні лютий мороз, ні проливний дощ. Вони місткі, зручні і функціональні. Давайте розглянемо їх докладніше.

Обсяг рюкзака становить 34 літри.
І це при габаритах 52х40х25см.

Представлений в нашому магазині в наступних кольорах


Такі рюкзаки ще називають одноденками, так як вони вміщають все, що Вам необхідно на добу автономного існування.


Рюкзак виглядає круто, і стане прекрасною альтернативою міському рюкзаку або спортивній сумці.

В такому випадку габарити рюкзака можна зменшити, якщо зайнято не весь внутрішній простір. Для цього з боків рюкзака передбачені компресійні ремені на фастексах.


Рюкзак дуже зручний. Навіть при повному заповненні вага його не відчувається в повній мірі завдяки широким плечовим лямкам ергономічної форми. Вони доповнені демпферними вставками, що запобігає натиранню.


Такі ж демпферні вставки розташовані на спинці рюкзака.


Регульована, знімна грудна стяжка на фастексах знімає напругу зі спини.


Поверх плечових лямок пристрочені стропи, на які можна прикріпити різні потрібні дрібниці.

Під ними є фастекси для швидкого скидання рюкзака.


Ще кілька рядів строп пристрочені до фронтальної і бічних поверхней рюкзака. Так що на рюкзак завжди можна доважити додаткове спорядження.



Також з фронтальної сторони на кишенях розміщені панелі велкро для прикріплення патча або іменного ідентифікатора.



На дно рюкзака можна закріпити каремат або спальник. Для цього знизу передбачені додаткові пари строп.


Крім плечових лямок рюкзак має міцну ручку для транспортування. Збоку від неї розташований клапан, закриває отвір для виведення шлангу гідратора.



За ручкою розташована кишеня для окулярів, що застібається на блискавку.


Внутрішня поверхня кишеньки - м'який фліс, який не залишає подряпин на склі окулярів.

Містке основне відділення має багато відсіків і сітчастих кишеньок, щоб Ви могли акуратно розмістити свої речі, і Вам не довелося в незручний для вас момент ритися в рюкзаку в пошуках необхідної дрібниці. Воно відкривається як раковина, забезпечуючи вільний доступ до вмісту.


Верхня передня кишеня зроблеа здвоєнною.



Нижня передня кишеня має кілька кишеньок і слоти для канцелярського приладдя.


Приклад заповнення:


З боків є ще дві кишені на блискавці, в які можна покласти рукавички або карту, а також будь-які інші речі, до яких потрібен швидкий доступ.

На спинці рюкзака є відсік для ноутбука, ущільнений демпферного вставкою. Він також підходить для гідратора, який можна підвісити за спеціальне кріплення.


Внизу з фронтальної сторони прикріплений гумовий логотип бренду.


Тактичний рюкзак Pathfinder Pack від M-TAC стане ідеальним супутником військового, рибалки, мисливця, мандрівника. Він відмінно підійде фотографам, геологам або археологам. Буде прекрасною альтернативної студентському або міському рюкзаку. Високоміцні матеріали і якісна фурнітура забезпечать максимальний термін експлуатації рюкзака в щоденному інтенсивному режимі.



   

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами