Сумка-напашник Black Braid, арт. BB-NP1-koyote

Сумка-напашник Black Braid, арт. BB-NP1-koyote

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

363

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична сумка напашник від українського виробника Black Braid - це ідеальний підсумок для зберігання предметів першої необхідності, дрібниці та фіксації турнікету.

Сумка виготовлена ​​з кордурі щільністю 500D та поліуретановим покриттям у кольорі койот, що робить її водонепроникною.

Підсумок напашник має трапецієподібну форму з основним великим відсіком, що містить горизонтальну широку резинку для фіксації медички, ліхтарика, мультитула та інших речей. Вхід в основний відсік бічний, а внизу підсумку є 2 відверстия з люверсами для відведення вологи.

Панель розміром 8х12 см для кріплення патчів. Внутрішній карман на блискавці розміром. Знизу сумки напашника – петля для фіксації турнікету. Кріплення до плитоноски здійснюється за рахунок велкро панелі 20х9 см.  

.

Сумка напашник - це універсальний і практичний підсумок, який має безліч переваг. Нижче перераховано найбільш вагомі з них:

  1. Виготовлена ​​з кордурі щільністю 500D та поліуретановим водовідштовхуючим покриттям, що робить її міцною та зносостійкою.
  2. Має трапецієподібну форму з розмірами 21х18х4 см, що дозволяє легко помістити в неї потрібні речі. Основний великий відсік з горизонтальною широкою резинкою забезпечує зручний доступ до збереженого в ньому вмісту. Вхід в основний відсік бічний, що спрощує швидкий доступ до потрібних речей.
  3. У разі попадання піску та вологи, на дні підсумку є 2 відверстия з люверсами, що забезпечують відведення води і повітря, і уникнення надлишкової вологості в середині.
  4. Має внутрішній карман на блискавці розміром 21х12 см, що дозволяє зберігати дрібні речі окремо від основного вмісту підсумку.
  5. Зовнішня сторона має велкро панель розміром 8х12 см для кріплення патчів, що робить її привабливою для тих, хто хоче персоналізувати свою сумку. Знизу підсумку є петля для фіксації турнікету, що дозволяє зберігати її окремо від основного вмісту.
  6. Широка спіральна молния дозволяє швидко відкрити та закрити підсумок без жодних труднощів.
  7. Внутрішні шви окантовані, що робить сумку більш міцною та довгові.
  8. D кільце для карабіна яке дозволяє фіксувати рукавиці або інші приладдя. 

Характеристики

Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами