Підсумок Black Braid, арт. BB-AK/AR1-mCAM

Підсумок Black Braid, арт. BB-AK/AR1-mCAM

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

508

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Жорсткий підсумок під АК/AR – це якісний та надежний аксесуар, який ідеально підійде для тих, хто використовує автомати Калашнікова. Цей підсумок спеціально розроблений для зберігання двох магазинів АК та виготовлений із міцної тканини та жорсткими ребрами та забезпечує надійну фіксацію БК.

Одним із переваг жорсткого підсумку є те, що він виробляється в Україні, що гарантує високу якість та надійність виробу. Крім того, цей підсумок перевірено на міцність та одобрено військовими, що підтверджує його відповідність мілітарі стандартам. Кріпитися Жорський підсумок на систему Моллі, що дозволяє зручно та надежно закріпити його на розвантажці чи бронежилеті.

.

підсумок для магазинів  АК з жорськими ребрами, та пластиковою перемичкою дозволяє розмістити збільшену кількість БК. Зовнішня система moll дозволить додатково розмістити необхідне спорядження.

Підсумки забезпечують швидке перезаряджання зброї завдяки відкритому доступу до магазину. Вони сумісні з магазинами від АК-47, АКМ, АК74 та AR-подібної зброї і не випадають з підсумків завдяки надійним еластичним елементам та конструкції самого підсумку.

Підсумок для ріжків має менші розміри в порівнянні з іншими подібними продуктами на ринку, що дозволяє розміщувати 3-4 підсумки поряд без перешкод. 

Магазини не випадають навіть при завантаженні завдяки жорстким бічним стінкам та якісній гумці. Бічні стінки виготовлені із пластику оптимального розміру, що забезпечує надійність конструкції та зручність в експлуатації. Бічні пластикові елементи не виступають за секцію MOLLE, в яку зашнуровано підсумок, тим самим не вагаючись розміщення іншого підсумку в сусідній секції MOLLE.

Передня панель підсумку має систему MOLLE, яка дозволяє прикріплювати до неї інші продукти, такі як підсумки для короткоствольного оружня або гранат, а також сумки для скидання магазинів.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами