Утилітарний підсумок під дрібниці

Оставить отзыв Код:  380312781

Утилітарний підсумок під дрібниці

Оставить отзыв Код:  380312781

Продавец:KMB

4.6/5  ( 219 оценок )

361

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Горизонтальний утилітарний підсумок (BB-UT) - це високоякісний аксесуар, який допомагає носителеві переносити різноманітне малогабаритне спорядження. Цей підсумок має три відділення, які дозволяють зберігати різні речі окремо.

Основне відділення підсумка призначене для зберігання речей більшого обсягу, таких як павербанк, паракорд, телефон, карабіни тощо. Додаткове відділення на блискавці доповнює основне та призначене для зберігання додаткового спорядження, такого як патрони розсипом, додаткові магазини, запасні акумулятори для радіостанції тощо. Це відділення можна закрити на блискавку. Третє відділення закривається лише на липучку і призначене для гаджетів, ліхтариків, документів тощо.

Розмір підсумка: 210х170х5 см

.

Утилітарний підсумок горизонтальний (BB-UT) - це високоякісний тильний подсумок, створений для того, щоб допомогти носителю переносити різноманітне малогабаритне спорядження. Цей подсумок має три відділення - основне та два дотакових, що дозволяє зберігати різні речі окремо.

Основне відділення подсумка утилітарного призначене для зберігання речей більшого обсягу: павербанк, паракорд, телефон, карабіни, тощо. Додаткове відділення на блискавці доповнює основне і призначене для зберігання додаткового спорядження, наприклад, патрони розсипом, додаткові магазини, запасні акумулятори до радіостанції і т.д. і закривається на блискавку. Третє відділення закривається на тільки на липучку і може вміщувати гаджети, ліхтарик, документи.

Тильна частина утилітарного подсумка має систему molle, яка дозволяє носителю прикріпити підсумки на розвантажувальні системи, бронежилет або рюкзак. Це дає можливість носителю додатково розмістити різноманітні речі на подсумку, щоб вони були завжди під рукою.

Також на фронтальній частині подсумка розташована система molle, яка дозволяє розміщувати на ній підсумки та додаткове спорядження, що забезпечує додаткову гнучкість і зручність при зберіганні речей.

Утилітарний підсумок горизонтального виконання - це ідеальний вибір для тих, хто шукає надійний і зручний тильний подсумок для перенесення малогабаритного спорядження з можливістю розміщення на ньому додаткових підсумків і аксесуарів. Значною перевагою є фіксація на 3 стропи, які закриваються на кнопки, які дублюються липучкою

Характеристики

Материал
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами