Платформа Black Braid, арт. BB-PLR-gen.2-mCAM

Платформа Black Braid, арт. BB-PLR-gen.2-mCAM

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

498

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Платформа для передплічча - зручний аксесуар для фіксації підсумків для гаджетів, ножа або підсумків для БК. Практика показала що зручне для використання танкістами, водіями, поліцейськими, опреаторами дронів.

Платформа виготовлена ​​з міцної тканини та має систему molle та універсальний фіксаор "ластівка" який дозволяє фіксувати підсумки в яких порвані або відсутні вертикальні стропи.

Для надання форми - платформа укомплектована XPE, товщиною 8 мм та у якості підкладки 3D сітка. Фіксація на передпліччі за рахунок гумки сердньої жорскості та пари строп з липучками - які дають можливість регулювання під різну комплекцію.

.

Платформа для передплічча є досить зручним та практичним аксесуаром для фіксації різноманітних підсумків, що можуть бути необхідні у різних ситуаціях. Її застосування особливо показало собі корисним для танкістів, водіїв, поліцейських, операторів дронів та інших професій, які потребують швидкого та зручного доступу до своїх інструментів роботи.

Ця платформа на руку виготовлена ​​з міцної тканини та оснащена системою molle та универсальним фіксатором "ластівка", який забезпечує стійке закріплення підсумків, навіть якщо вертикальні стропи в них відсутні або порвані. Крім того, для забезпечення форми та комфорту використовується толщина 8 мм XPE та підкладка з 3D сітки.

Фіксація платформи на передпліччі здійснюється за допомогою гумки середньої жорсткості та пари строп з липучками, які дають можливість регулювати розмір платформи під різну комплектацію. Отже, ця платформа є не тільки зручною, але і дуже практичною для будь-якої ситуації, де потрібний швидкий та зручний доступ до інструментів роботи. Вона стане незамінним помічником для професіоналів різних галузей, а також для любителів активного відпочинку та мандрівок у природі.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами