Медичний підсумок з кордури Roll мультикам 05005

Медичний підсумок з кордури Roll мультикам 05005

Продавець:Monotone

4.9/5  ( 15 оцінок )

1 200

979

Немає в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Медичний підсумок для плитоноски - це компактний та зручний інструмент для перенесення медичних приладів та матеріалів. Підсумок має різні відділення та кишені для зберігання медичних матеріалів та інструментів, що забезпечує зручний доступ до них в разі потреби.

Висока якість матеріалу забезпечує довговічність підсумка та збереження медичних приладів та матеріалів в ньому. Внутрішній простір підсумка обладнаний відсіками та кишенями різного розміру, що забезпечує зручне та організоване зберігання медичних матеріалів та інструментів.

Медичний підсумок використовується медичними працівниками, військовими, рятувальниками та іншими людьми, які потребують переносити медичне обладнання та матеріали в різних умовах. Цей підсумок дозволяє зберігати медичні матеріали та інструменти безпечно та організовано та надає зручний доступ до них в разі потреби.

Призначений для носіння в отворі задньої кишені пластини плитоноски: він займає площу, що не використовується, не заважає і додає поперекову підтримку при їзді в повній комплектації.

Відкритий зовнішній підсумк Roll 1 з амбідекстром забезпечує доступ до потерпілого з обох сторін, якщо потрібна травматологічна допомога.

Просто візьміться за лівий або правий висувний язичок, висмикніть вкладку, щоб отримати доступ до вмісту IFAK, і приступайте до роботи. Roll 1 T також може бути закріплений на передній частині носія пластин, бойовому поясі або будь- якому іншому місці, де використовується досить велика застібка-липучка. У комплект входить зовнішній підсумок та підсумок- вкладиш.

Характеристики

Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами