Шеврон на липучці Laser Cut UMT Череп Вампіра 70х80 мм Мультикам/Чорний

Шеврон на липучці Laser Cut UMT Череп Вампіра 70х80 мм Мультикам/Чорний

Продавець:UMT+

4.9/5  ( 54 оцінок )

85

65

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон на липучці Laser Череп Вампіра

Колір: Чорний, Мультикам

Матерыал: Кордура

Розмір: 70мм х 80мм

Виготовлена з Cordura 1000D – надміцної тканини, стійкої до стирання та високих навантажень. Шеврон виготовлений за допомогою технології Laser Cut. Патч зкругленної форми зручно кріпиться на одяг, підсумки та рюкзаки за допомогою велкро липучки

Зображення шеврону виготовлено за технологією Laser Cut, що полягає в тому, що отвори прорізаються в матеріалі лазером, дозволяючи домогтися чітких ліній, рівних країв, що не тріскаються, і наносити складні зображення і написи. Між шаром кордури та липучкою велкро, яка є зворотним боком нашивки, вклеєний прогумований матеріал, здатний накопичувати світловий заряд і світитися у темряві. Малюнок не нанесений на нашивку, а утворюються завдяки вставці, що проглядає з прорізів кордури. Це робить нашивку міцною, а зображення – стійким до стирання.

Череп вампіра, також відомий як вампірський череп, є міфічним артефактом, пов'язаним з вампірською легендою. За легендою, череп вампіра має особливі властивості, пов'язані з його надприродними здібностями і джерелом сили.

Вампіри, як уявляли їх у легендах, були нежиттю, які після смерті воскресали з мертвих і полювали на живих, щоб висмоктувати їх кров. Вважалося, що череп вампіра є джерелом його сили і магічних здібностей. Його володілання могло надати владу над вампірами або навіть забезпечити бессмертя.

Характеристики

Розмір
  • 70 х 80 мм
Матеріал
  • 1000D Cordura
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами