Підсумок Black Braid, арт. BB-PH2-black

Підсумок Black Braid, арт. BB-PH2-black

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

502

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Горизонтальний підсумок для телефону , чорного кольору. Має систему molle для фіксації на плитоноску, або вже існуючий підсумок. 

У розкритому стані добре тримає кут. Має спецальну шкіряну платформу з круглою гумкою, яка опоясує телефон і досить міцно тримає навіть під час інтенсивного руху.

Завдяки гумці можна регулювати під будь-який розмір телефону. Максимальний розмір 17х9 см. 

Додаткові петлі для олівця, або ручки та хімічного світла під час роботи на блокпосту. Додатковий сітчастий карман для документів або блокноту.

Зовнішня панель має липучку для фіксації патчів.

.

Переваги горизонтального підсумку для телефону :

  1. Універсальний дизайн: Підсумок має спеціальну платформу на липучці, що дозволяє зафіксувати телефон будь-якого розміру у зручний спосіб.
  2. Компактні розміри: 17х10х2 см,
  3. Додатковий карман з сітки: Підсумок має додатковий карман з сітки, який дозволяє зберігати документи або блокнот, забезпечуючи зручний доступ до них.
  4. Петлі для аксесуарів: Підсумок оснащений двома петлями з широкою резинкою, які можна використовувати для фіксації олівця чи маркера, а також для кріплення хімічного джерела світла для освітлення підсумку.
  5. Кут фіксації 80 градусів: Завдяки міцній резинці, підсумок у розкритому стані тримає кут 80 градусів, що дозволяє стабільно утримувати телефон.
  6. Підсумок для телефону на лицьовій стороні має велкропанель: Підсумок має велкропанель на лицьовій стороні, на яку можна прикріпити патчі або додаткове спорядження за допомогою липучок.
  7. Зворотна липучка на сітчастій кишені: Сітчастий карман має зворотну липучку, яка дозволяє зачинити карман, зберігаючи телефон у безпеці, але забезпечуючи відкритий доступ до нього та не заважаючи при цьому освітлювати хімічним світлом простор не боюся про втрату телефону.
  8. Система кріплення MOLLE: Підсумок може бути легко закріплений на системі MOLLE з універсальним фіксатором у чотирьох петлях, що забезпечує максимальне та надійне утримання на плитоносці або утилітарному підсумку. Ця система дозволяє швидко та зручно встановити підсумок та легко відстібнути його при необхідності. 

Характеристики

Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами