Напашник Black Braid, арт. BB-NP1-Smart-mCAM

Напашник Black Braid, арт. BB-NP1-Smart-mCAM

Продавець:KMB

4.6/5  ( 219 оцінок )

520

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представляємо вам наш утилітарний підсумок - сумку-напашник, яка стане незамінним аксесуаром для зберігання документів, предметів першої необхідності, дрібниці та фіксації турнікету.

Основні переваги цього напашника:

  • Використання високоякісної кордури з щільністю 1000D та PU покриттям,
  • Трапецієподібна форма з розмірами 21х18х4 см. Великий відсік з горизонтальною широкою резинкою, що допомагає зберігати речі безпечно та організовано.
  • Внутрішній карман на блискавці розміром 21х12 см, де можна зберігати речі, які потребують додаткової захисту.
  • Карман для балістичного пакету,
  • Зовнішня сторона сумки має велкро-панель розміром 8х12 см, на яку можна кріпити патчі. На нижній частині підсумку розташована петля для фіксації турнікету.
  • Петля для кріплення маркера або хімічного світла
.

Напашник мультикам "Тактичний утилітарний" - це надійний і практичний засіб для зберігання важливих предметів, які завжди мають бути під рукою.

Виготовлений з високоякісного Кордури, з щільністю 1000D і покритий багатошаровим поліуретаном, що забезпечує водонепроникність. Додаткове IRR просочення зменшує світіння в пристроях нічного бачення.

Напашник сумка має компактну трапецієподібну форму з розмірами 21х18х4 см, і спеціально розрахований для балістичного пакету. Для зручності його розміщення, є окрема кишеня, яка закривається хлястом і розташована максимально близько до тіла.

Основний великий відсік має горизонтальну широку резинку для фіксації медикаментів, ліхтарика, мультитула та інших необхідних промов. Вхід в основний відсік знаходиться зі сторони, що полегшує доступ і запобігає потраплянню вологу всередину. У разі, якщо пісок або волога потрапляють усередину, на дні напашника є 2 відверстия з люверсами для відведення зайвої вологи.

Внутрішній карман утилітарного підсумку на блискавці розміром 21х12 см, дозволяє зберігати не лише документи, а й інші дрібні предмети. Зовнішня сторона має велкро панель розміром 8х12 см, призначену для кріплення патчів та додаткового спорядження.

Знизу напашник на плитоноску має петлю з широкою резинкою для фіксації турнікету. Його можна закріпити на плитоноску за допомогою велкро панелі розміром 20х9 см.

На лівому шві напашника вшита петля з міцної гумки, призначена для фіксації маркера або хімічного світла.

Внутрішні шви закінчені спеціальною бейкою, що не тільки прикрашає вигляд напашника, але й забезпечує додаткову міцність шва за допомогою додаткової строчки.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами