Олія Klever GunCer у тюбику 10мл.

Код:  388664235

Олія Klever GunCer у тюбику 10мл.

Код:  388664235

Є в наявності

398

362

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Збройне мастило GunCer завдяки доданню спеціальної керамічної присадки та широкому температурному діапазону застосування (від -50°С до +150°С) гарантує максимальний захист оброблених деталей від зносу та корозії. Для змащування всіх ковзних з'єднань, наприклад, напрямні затвора, ролики спускового гачка, стопори, бойові виступи, шарнірні болти, а також як допоміжний засіб для монтажу різьбових і штифтових з'єднань. Також ідеально підходить як монтажна паста для встановлення змінних чоків. Має нейтральну дію на пластик, лак, дерево і воронене покриття. Біле спеціальне мастило з нейтральним запахом не містить смоли та кислоти, а також тефлону та силікону. Керамічна присадка гарантує антифрикційні властивості. Дуже хороші адгезійні характеристики без злипання чи затвердіння!

Крім того, GunCer може використовуватися для продовження терміну служби деталей велосипедів, які схильні до найбільших навантажень, завдяки значному зниженню тертя. Це дозволяє зробити хід велосипеда м'якшим. Засіб відрізняється високою плинністю та ефективно змащує деталі навіть у важкодоступних місцях.

Спосіб застосування: перед нанесенням мастила ретельно очистити всі деталі. Для цього найкраще використовувати засіб для холодного знежирення Robla. На чисті деталі нанести невелику кількість мастила зброї GunCer. Для розподілу використовуйте наконечник-дозатор або невеликий пензлик. Нанесений мастильний матеріал поступово вбирає масло, що міститься в ньому, гарантуючи тим самим тривале мастило. Керамічна присадка, що входить до його складу, підвищує і продовжує змащувальні властивості. При використанні змінних чоків збройне мастило GunCer запобігає заклиненню різьблення на чок і рушницю. Частинки сажі більше не можуть проникнути всередину різьблення, що дозволяє легко викрутити чок.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image