Нашивка M-Tac Тризуб калина (вишивка) Black

Код:  388677741

Нашивка M-Tac Тризуб калина (вишивка) Black

Код:  388677741

Є в наявності

171

156

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Українці часто зображують калину на вишитих сорочках чи рушниках. Це є невід'ємною частиною нашої культури. Тож бренд М-Тас створив свій моральний патч у формі герба України із вишитою калиною, щоб ви могли доповнити свій тактичний образ відголосками українських традицій.

Споконвіку калина вважається символом України та своєрідним позачасовим єднанням народу: живих з тими, що відійшли в потойбіччя і тими, хто ще чекає на своє народження. Стародавні слов'яни вважали калину символом відродження життя, його безперервності. Також калина сприймалася як дерево крові, роду, була символом зв'язку поколінь та гордості за своїх предків.

За народними уявленнями рубінові ягоди калини символізують незламність духу і мужність людей, що пролили кров і віддали своє життя в боротьбі за Батьківщину. У національній українській символіці калина уособлює ще й дівочу красу, жіночність й добробут родини.

Патч виготовлений з високоякісного матеріалу Cordura 500D, що стійкий до механічних пошкоджень і вигоряння на сонці. Малюнок нанесений кольоровою вишивкою та робить нашивку більш вишуканою. Кріпиться на спорядження за допомогою велкро липучки.


Матеріал:

Cordura 500D

Розміри:

8 х 5.5 см

Додатково:

липучка для кріплення


Характеристики

Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: ArsMil

    Красивий

    Переваги:
    .
    Недоліки:
    Немає