Монокуляр A3TECH PVS-14 Gen 2+

Монокуляр A3TECH PVS-14 Gen 2+

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 234 оцінок )

207 280

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

A3TECH PVS-14 це монокуляр нічного бачення з електронно-оптичним підсилювачем 2+ покоління на основі зеленого фосфору, розроблений американською компанією ITT Corporation спеціально для військового використання. Прилад дозволяє виявляти цілі на відстані 300 м і розпізнавати їх до 200 м при використанні в нічний час при місячному або зоряному сяйві. При роботі в приміщенні чи абсолютній темряві застосовується інфрачервоний діодний освітлювач який працює поза межами видимого спектру.

Увага! Інфрачервоне світло видно в інші ПНБ тому варто уникати тривалого використання підсвітки. Кут огляду, сягає 40° (±2°).

Прилад складається з однієї об’єктивної лінзи з регулюванням фокусу зображення та однієї окулярної лінзи з діоптрійною корекцією і змінним еластичним наочником, який закриває демаскуюче світло від приладу.

Корпус виробу виготовлено з ударостійкого пластику, тому його маса сягає всього 355 г. Корпус герметичний, що допускає використання приладу в умовах підвищеної вологості. В комплекті з PVS-14 є прозорі захисні кришки, які захищають оптичні лінзи при використанні його в умовах підвищеної забрудненості, вітру й пилу. Температурний діапазон використання від -50°C до +49°C.

PVS-14 є універсальним приладом, який можна встановити на шолом з допомогою спеціального адаптера, зброю, перед коліматорним прицілом, в якості насадки нічного бачення або використовувати в парі з системою кріплення на голову, яка йде в комплекті з приладом. Кріплення, що постачається в комплекті допускає широкий діапазон налаштувань, що дозволяє максимально точно позиціонувати прилад біля правого або лівого ока.

Для живлення використовуються стандартні батарейки АА на 1.5V, тривалість роботи від однієї батарейки сягає до 50 год. Кришка батарейного відсіку герметична і додатково закріплена на корпусі страхувальним металевим дротом, так само закріплена і кришка об’єктиву.

Керування приладом відбувається двома маховиками, один з яких знаходиться біля окуляру й відповідає за вмикання/вимикання приладу та ІЧ підсвітки, а інший - на зворотному боці біля об’єктива дозволяє налаштувати яскравість електронно-оптичного підсилювача, тим самим адаптувавши прилад під умови використання.

Особливістю моделі PVS-14 є автоматичний захист від засвітки, індикатор розряду батареї та індикатор роботи ІЧ-освітлювача. Прилад не здійснює оптичного збільшення зображення і працює лише на кратності 1х.

З допомогою PVS-14 можна успішно виконувати різноманітну роботу у нічний час, вести спостереження, керувати транспортом, надавати першу медичну допомогу, здійснювати ремонт техніки, вести вогонь зі зброї.

Прилад PVS-14 з 2000 року широко використовується в професійних арміях світу при проведенні спеціальних операцій проти тероризму. За цей час прилад здобув чудову репутацію і визнання від багатьох професійних військових.

Характеристики

Максимальна кратність
  • 1
Кут зору
  • 40°
Особливості
  • ІЧ-підсвітка
Тип елементів живлення
  • 1 х AA
Розміри
  • 114х51х57 мм мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами