Монокуляр A3TECH PVS-14 Gen 2+

Монокуляр A3TECH PVS-14 Gen 2+

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 102 оцінок )

242 518

207 280

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

A3TECH PVS-14 — це монокуляр нічного бачення з електронно-оптичним підсилювачем 2+ покоління на основі зеленого фосфору, розроблений американською компанією ITT Corporation спеціально для військового використання. Прилад дає змогу виявляти цілі на відстані до 300 м і розпізнавати їх до 200 м у разі використання вночі за місячного або зоряного сяйва. Під час роботи в приміщенні або в абсолютній темряві застосовується інфрачервоний діодний освітлювач, що працює поза видимим спектром.

Внимание! Інфрачервоне світло видно в інші ПНБ, тому треба уникати тривалого використання підсвітки. Кут огляду досягає 40° (±2°).

Прилад складається з однієї об'єктивної лінзи з регулюванням фокуса зображення й однієї окулярної лінзи з діоптрійною корекцією і змінним еластичним наочником, що закриває світло від приладу.

Корпус виробу виготовлений з ударостійкого пластику, тому маса його досягає всього 355 г. Корпус герметичний, що допускає використання приладу в умовах підвищеної вологості. У комплекті з PVS-14 є прозорі захисні кришки, що захищають оптичні лінзи під час використання його в умовах підвищеної забрудненості, вітру та пилу. Температурний діапазон використання від -50 °C до +49 °C.

PVS-14 є універсальним приладом, який можна встановити на шолом за допомогою спеціального адаптера, на зброї — як насадку нічного бачення перед ним приладом або використовувати в парі із системою кріплення на голову, яка йде в комплекті з приладом. кріплення, що постачається в комплекті, допускає широкий діапазон налаштувань, що дає змогу максимально точно позиціювати прилад біля правого або лівого ока.

Для живлення використовуються стандартні батарейки АА на 1.5V, тривалість роботи від однієї батарейки досягає до 50 годин. Кришка батарейного відсіку герметична та додатково закріплена на корпусі страхувального металевого дроту, у такий самий спосіб закріплена та кришка об'єктива.

Керування приладом здійснюється двома маховиками, один із яких розташований біля окуляра та відповідає за вмикання/вимкнення приладу та ІЧ-підсвітки, а інший — на зворотному боці біля об'єктива дає змогу налаштувати яскравість електронно-оптичного підсилювача, у такий спосіб адаптувавши прилад під умови використання.

Особливістю моделі PVS-14 є автоматичний захист від засвічення, індикатор розряду батареї й індикатор роботи ІЧ-освітлювача. Прилад не виробляє оптичного збільшення зображення й працює тільки на кратності 1х.

За допомогою PVS-14 можна успішно виконувати різноманітну роботу в нічну пору, вести спостереження, керувати транспортом, надавати першу допомогу, здійснювати ремонт техніки, вести вогонь із зброї.

Прилад PVS-14 з 2000 року широко використовується в професійних військах світу під час проведення спеціальних операцій проти Томамету. За цей час прилад здобув чудову репутацію та визнання від багатьох професійних військових.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами