Сорочка 5.11 Tactical Taclite Pro Long Sleeve Shirt (Tdu Green) M

Сорочка 5.11 Tactical Taclite Pro Long Sleeve Shirt (Tdu Green) M

Розмір: M

Продавець:Паровозик

4/5  ( 366 оцінок )

3 499

3 199

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рубашка "5.11 Taclite Pro Shirt" надзвичайно комфортна, міцна і функціональна. Вона вже на протязі багатьох років є вибором професійних військових, поліцейських, оперативних працівників і звичайних громадян, адже той, хто одягнув цю сорочку, ніколи не проміняє її ні на що інше. яких зручно зберігати документи, квитки на літак, та інші речі, до яких потрібний оперативний доступ На спині, тактична сорочка має горизонтальну систему вентиляції з сітчастою вставкою. /> Комір тактичної сорочки "5.11 Taclite Pro Shirt" фіксується на приховані пуговиці, що забезпечує постійний охайний і професійний вигляд. Taclite Pro Shirt допоможе заощадити годину і кошти на придбання кількох сорочок. Адже її зовнішній вигляд дозволить одягнути її, як на роботу, так і на прогулянку у вихідний день. На рукавах сорочки розташовані зачепи для фіксації рукавів у закатаному стані.
Квитки на літак, паспорт, посвідчення, телефон та багато інших необхідних промов комфортно розміщуватись в об'ємних схованих нагрудних карманах. Дана система карманів є запатентованою розробкою компанії "5.11", Ви не зустрінете її більше ніде. Вони закриваються на липучку "Velcro", яку можна без зусиль відкрити однією рукою. Дві накладні зовнішні нагрудні кармани також закриваються на липучку "Velcro". Ліва нагрудний карман забезпечений спеціальним відділенням для ручки, олівця або компактного ліхтарика. На лівому плечі також розташований органайзер для ручок та олівців. Taclite Pro Long Sleeve Shirt" виготовлена з 65% поліестеру, 35% хлопка (з технологією "Rip-stop"). 26 зон посиленої прошивки, меламінові пуговиці (стійкі до впливу тепла)
Конструкція
На додаток до всіх перерахованих вище технологій, дана тактична сорочка оснащена системою вентиляції, яка розташована на спині. Вона складається з потовідвідної сітчастої підкладки "Drilex" і наскрізного відверстия на спині. Під руками також розташовуються вентиляційні відверстия. /> Особливості:
  • міцний і легкий матеріал 65% поліестер, 35% хлопок (з технологією "Rip-stop";
  • обробка матеріалом "Teflon", який забезпечує захист від вологості, плям та пилки;
  • запатентовані приховані нагрудні кармани для документів;
  • на лівій руці розташований карман-органайзер для ручок;
  • посилення з підвійної тканини на ліктях.


Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • 65% поліестер, 35% хлопок (rip-stop)
Додаткові характеристики
  • Tdu Green, M
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами