Черевики тактичні польові M-Tac Mk.2 R Gen.II Black Розмір 41 (28 см)

Код:  391066830

Черевики тактичні польові M-Tac Mk.2 R Gen.II Black Розмір 41 (28 см)

Код:  391066830

Є в наявності

5 500

4 399

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики Mk.2 R Gen.II є покращеною версією своїх попередників і чудово підійдуть усім любителям активного відпочинку. Верх черевиків – комбінований. Натуральна шкіра з водовідштовхувальним просоченням - гідрофобний нубук - доповнена вставками з нейлону щільністю 1000D. Дана модель має посилення у вигляді каркасної устілки з супінатором, а також додатковий захисний шар прогумованої шкіри в 2,8 мм (подвійна гранітоль) на носінні і п'яті. У цій генерації дизайнери бренду використовували більш естетичну мембранну підкладку та 3D сітку Derwei для забезпечення ідеального внутрішнього мікроклімату та максимального комфорту для ніг. Спеціальна колодка чудово підходить для тривалих походів та значних спортивних навантажень. Метод кріплення підошви – вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається у місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від попадання вологи всередину. Верхній поліуретановий шар має властивості, що амортизують, і полегшує ударні навантаження. Нижній шар підошви з гуми: має високий коефіцієнт зчеплення, а також стійкий до стирання, що суттєво підвищує термін експлуатації виробу. Це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття, яке надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу.

ОГЛЯД M-TAC ЧОЛОВІКИ ПОЛЬОВІ MK.2 R GEN.II

Друга генерація тактичних польових черевиків Mk.2 R від компанії M-TAC – це покращена версія попередньої моделі. Вона чудово підійде любителям активного відпочинку та поціновувачам якісного та надійного взуття.

Черевики Mk.2 R Gen.II мають ряд переваг, які роблять їх незамінним елементом Вашого гардеробу.

Верх черевиків – комбінований. Натуральна шкіра з водовідштовхувальним просоченням (гідрофобний нубук) доповнена вставками з нейлону щільністю 1000D.

Водовідштовхувальне просочення в структурі матеріалу забезпечує комфортний мікроклімат всередині взуття за будь-яких погодних умов, не зменшуючи властивостей натурального матеріалу, що дихають.

Підошва – двокомпонентна, з високим протиковзним протектором. Вона має середню жорсткість, оптимальну для амортизації при ходьбі, і при цьому захищає стопи під час руху бездоріжжям.

Метод кріплення підошви – вакуумно-термічний. Це означає, що вона не прошивається в місці кріплення до взуття, забезпечуючи тим самим додатковий захист від попадання вологи всередину.

Верхній шар підошви - поліуретан - має властивості, що амортизують, полегшує ударні навантаження, а також забезпечує підошві легкість і підвищену термоізоляцію.

Нижній гумовий шар підошви має високий коефіцієнт зчеплення, а також стійкий до стирання, що суттєво збільшує термін експлуатації черевиків.

Шкарпетка та п'ята черевиків захищені додатковим шаром прогумованої шкіри (2,8 мм) - подвійний гранітоль, що суттєво продовжує термін служби виробу. Крім цього, таке посилення добре захищає ноги від травм.

Спеціальна колодка чудово підходить для тривалих походів та значних спортивних навантажень, а каркасна устілка забезпечує комфорт навіть за тривалого перебування у взутті.

Спереду носок посилений за рахунок підошви, що злегка виступає і закриває його.

Шнурки в тон верху взуття виконані з паракорду - міцного шнура з нейлоновим сердечником. Зностійкі, розраховані на тривале та інтенсивне використання.

Язичок із кордури посилений вставкою із гідрофобного нубука. На язичці розташований логотип бренду.

Підкладка дозволяє взуття дихати та виводити зайву вологу на поверхню, так що Ви зможете почуватися комфортно навіть за активного руху.

У другій генерації черевиків дизайнери бренду використовували більш естетичну мембранну підкладку та 3D сітку Derwei для забезпечення ідеального внутрішнього мікроклімату та максимального комфорту для ніг.

Модель тактичних польових черевиків Mk.2 R Gen.II від бренду M-TAC – це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття, що поєднує в собі високу якість та доступну ціну. Дана модель відмінно підійде любителям піших походів по пересіченій місцевості, співробітникам силових структур і просто поціновувачам якісного, надійного та комфортного взуття.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами