Черевики тактичні 5.11 Tactical Halcyon Patrol Boot Black 7 US/EU 40 (12362)

Код:  391448028

Черевики тактичні 5.11 Tactical Halcyon Patrol Boot Black 7 US/EU 40 (12362)

Код:  391448028

Розмір: 40

Є в наявності

4 536

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики "5.11 Halcyon Patrol Boot" створені для того, щоб стати найбільш міцними і комфортними тактичними черевиками на світовому ринку. Їх вже по заслугам оцінили співробітники силових структур і правоохоронних органів. Черевики виділяються гнучкою антиковзною підошвою, яка компенсує вертикальні навантаження і робить тривале використання черевик більш комфортним.
Верх нових тактичні черевик "5.11 Halcyon Patrol Boot" зроблений з високоякісної синтетичної водостійкої шкіри Clarino, яка з боків і на язику-клапані доповнюється сітчастими вставками з поліестеру. Система швидкої шнурівки Tac-Lock поєднується з бічною блискавкою. Всередині черевик застосовується об'ємна сітка 5.11 SlipStream з антибактеріальною обробкою Aegis, а також анатомічна устілка з базовою підтримкою зводу стопи Ortholite, яка також має антибактеріальну обробку.
Підошва черевик 5.11 Halcyon Patrol Boot характеризується високим рівнем компенсації вертикальних навантажень, чудовою бічною підтримкою стопи і впевненим зчепленням на різних поверхнях. Підошву, яка отримала комерційну назва 5.11 Recoil, формує широкий проміжний шар з EVA-пінки і шар фірмової підметки з оригінальним малюнком протектора.
Ідеальна модель повсякденних патрульних тактичних черевик!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами