Ніж Ruike S21-N

Ніж Ruike S21-N

Продавець:Паровозик

4/5  ( 363 оцінок )

1 049

949

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ruike S11 є малогабаритним складним ножем, який легко поміститься у кармани штанів або куртки. Він чудово підійде для вирішення дрібних побутових завдань, адже його меч з легкістю впорається з нарізкою різних овочів, фруктів, тканин і пластику.Опис ножа як брелок на ключі чи просто носити в кармані штанів у міських умовах? Ruike S11 стане для вас чудовим вибором. Дана модель у складеному вигляді має довжину всього лише 7,1 см, що в поєднанні з невеликою товщиною та малою вагою (30 грам), робить ніж у буквальному сенсі, непомітним для користувача при тривалому носінні. См з них 5.3 см припадають на меч. До речі, сам меч виконаний у формі Drop-point із нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27, яка була закалена до рівня 58-59 HRC. Добре опрацьовані спуски від обуха, а також гладке (плейнове) заточування ріжучої кромки дозволяють з легкістю розрізати практично будь-який матеріал. 'ї виконані з G10 і можуть бути пофарбовані в чорний, коричневий або темно-зелений колір. У торцевій частині руків'я є пристосування для кріплення темляка або іншого аксесуара. У робочому вигляді длина ножа становить 122 мм, а складеному — 71 мм; є замок типу Slip-joint; Довжина клинка становить 53 мм, а його товщина в області обуху - 2 мм; матеріалом леза є нержавіюча сталь марки Sandvik 12C27; твердість клинка за шкалою Роквелла - 58-59 одиниць (HRC); 'я є пристосування для кріплення темляка або подібних аксесуарів; вага ножа становить 30 грам. Гарантія: На складний ніж Ruike S11 надається офіційна гарантія від виробника, тривалість якої складає 5 років.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».