Приціл Hawke Vantage 4x32 (30/30) (14100)

Код:  392423763

Приціл Hawke Vantage 4x32 (30/30) (14100)

Код:  392423763

4 549

4 149

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова серія оптичних прицілів Vantage втілила найкращі характеристики оптики компанії Hawke: простота використання, надійність конструкції та доступна ціна. Завдяки монолітному алюмінієвому корпусу ці приціли тепер ще більш стійкі до потужної віддачі і рекомендовані для встановлення на вогнепальні та пневматичні гвинтівки будь-якого калібру. Оптичні приціли Hawke Vantage із заводською фіксованою відбудовою паралаксу - відмінний вибір для стрілянини на середні дистанції з рухомих цілей. На водонепроникний, азотонаповнений корпус прицілу шляхом анодування нанесено стійке матове покриття. Таким чином, приціли Hawke Vantage розраховані на тривалий час служби під навантаженнями навіть у складних погодних та експлуатаційних умовах, незалежно від того, встановлені вони на пневматичній або вогнепальній зброї. Hawke Vantage - новий стандарт якості у своїй ціновій категорії.

Головна характеристика будь-якого прицілу - це якість оптики. Приціли Hawke Vantage відносяться до оптичних приладів із високою якістю оптики. На всі оптичні поверхні (ахроматичний об'єктив, окуляр і обгортаюча система) нанесено 11 шарів покриття, що просвітлює, яке багаторазово зменшує втрати світла при відображенні і забезпечує високу роздільну здатність зображення мети.

Ударостійкий корпус виконаний з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Як зовні, так і всередині методом анодування, корпус покритий чорним матовим покриттям, яке не стирається, не дряпається і забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Всі рухливі частини корпусу мають профільовану накатку, завдяки чому налаштування прицілу навіть у товстих зимових рукавичках не складе проблем. Приціли мають попередню заводську відбудову паралаксу на 100 ярдів (91 м). Для швидкого наведення різкості на ціль передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

Низькопрофільні барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі оснащені спеціальною берилієвою пружиною, що перешкоджає "виводу" прицільної сітки. . Барабани мають ціну кліка 0.25 МОА. Вони сховані під невисокими алюмінієвими кришками. Поруч із барабанами введення поправок знаходиться реостат для регулювання яскравості та перемикання кольору підсвічування прицільної марки.

Прицільна сітка 30/30 або Duplex є однією з найвідоміших. , простих та популярних. З її допомогою можна вирішити одразу кілька завдань. Товсті зовнішні лінії легко дозволяють "вести" велику мішень і вистрілити по ній навскидку. Тонкі лінії дозволяють точного прицілювання в маленьку мету. Тонке перехрестя сітки 30/30 не затіняє ціль і не зливається з темним тлом. Відстань між протилежними тонкими лініями сітки відповідає 30 дюймів на 100 ярдах при збільшенні 4х, що також дає можливість оцінки приблизної дистанції до мети. Для іншої кратності значення дальності розраховуються методом інтерполяції або за допомогою балістичного калькулятора X-ACT.

Характеристики

Тип прицілу
Максимальна кратність, х
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 0.25 MOA
Тип сітки
  • Duplex
Матеріал корпусу
  • Алюмінієвий сплав
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами