Тактична військова поясна сумка водонепроникна на стегно 2л 30 х 22 см Камуфляж

Тактична військова поясна сумка водонепроникна на стегно 2л 30 х 22 см Камуфляж

Продавець:VM Place

4.8/5  ( 27 оцінок )

589

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка на стегні  відрізняється практичністю, адже вона не обмежує рухів і дозволяє тримати під рукою все необхідне. Виріб стане в нагоді під час виконання бойових завдань, служби, у поході або на рибалці.

Ця сумка тактичного типу обладнана системою підвісок MOLLE, яка дає змогу приєднувати дрібні речі до основних пристроїв для перенесення. Для цієї моделі передбачені три лямки. Конструкція сумки м'яка та її зовнішній вигляд досить привабливий, але водночас строгий.

Сумка має основне відділення на утяжці та чотири відділення на змійці, що забезпечує зручність і дає змогу легко знайти потрібний предмет. Така сумка ідеально підійде для походів, подорожі, тактичних завдань

Модель виготовлена із тканини оксфорд. Вона стійка до зношування і їй не страшний дрібний дощ. Матеріал легко очищується, добре тримає форму та витримує навіть екстремальні умови експлуатації.

Тактична сумка оснащена поясним ременем, що регулюється, з фастексом. Спеціальна стропа на ногу фіксує виріб і запобігає його бовтанню на поясі.

Розмір військової сумки на стегно 30 см на 22 см. Вона оснащена шістьма кишенями:

  • 4 зовнішні;
  • один на верхній накладці;
  • один великий внутрішній відсік.

Всі вони надійно закриваються за допомогою фастекса і швидко відкриваються для отримання необхідних речей. Додатково продумано кріплення Molle та два пластикові кільця на поясі. Фурнітура, що використовується, міцна і зносостійка. Собачки на блискавках оснащені петлями з паракорду для легкого відкриття.

Внутрішня частина виробу виконана з м'якого сітчастого матеріалу для забезпечення максимального комфорту під час носіння.

Характеристики

Розміри
  • 30 х 22 см
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами