Черевики тактичні демісезонні M-tac COYOTE (30401005) водовідштовхувальні Розмір 42 (27,8 см)

Код:  398562336

Черевики тактичні демісезонні M-tac COYOTE (30401005) водовідштовхувальні Розмір 42 (27,8 см)

Код:  398562336

Немає в наявності

6 000

5 299

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова модель тактичних демісезонних черевиків від M-TAC органічно поєднує зручність і довговічність. Відрізняється сучасним дизайном та призначена для пересіченої місцевості та військово-тактичних завдань. Це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття, яке надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу.

Верх черевик виготовлений з високоякісної щільної шкіри (замші) і Cordura, що дозволяє взуття бути одночасно вологостійким (дихаючим), зносостійким і міцним. Обгумований носок надійно захищають ноги від ударів і робить черевики більш довговічними. Також п'ята посилена масло- та бензостійким термопластичним поліуретаном, який має підвищену стійкість до стирання. М'яка мембранна підкладка забезпечує ідеальний внутрішній мікроклімат та створює максимальний комфорт для ніг. Завдяки використанню спеціальної колодки, ця модель чудово підходить для тривалих походів та значних спортивних навантажень. Анатомічна устілка надає м'якості всієї внутрішньої конструкції черевика.

Двокомпонентна лита підошва не пропускає вологу і є вкрай зносостійкою, а різноспрямований малюнок протектора зберігає хороше зчеплення з поверхнею під час ходьби або бігу.

Відмінні тактичні демісезонні черевики від M-TAC ідеально підійдуть як військовослужбовцям, так і всім любителям активного відпочинку.

Тактичні демісезонні черевики створювалися як зручне, довговічне взуття зі стильним сучасним дизайном. Вироблені італійською компанією на території ЄС спеціально на замовлення та розробки бренду M-TAC.

Верх черевик виготовлений із щільної шкіри (замші) високої якості та вставок з матеріалу Cordura, що дозволяє взуття бути одночасно вологостійким і дихаючим, зносостійким та міцним.

Cordura - це міцний, зносостійкий матеріал, відомий своїми високими експлуатаційними характеристиками, стійкістю до стирання, вигоряння, деформації, а також здатністю витримувати велике навантаження на розрив. Завдяки своїм унікальним якостям Cordura є лідером у виробництві тактичного спорядження. Вироби, виготовлені з цього матеріалу, безперечно, пройдуть випробування часом та відстанню.

Використання спеціальної колодки робить цю модель оптимальною для тривалих походів та високих навантажень.

Двокомпонентна лита підошва відрізняється хорошими теплозахисними показниками, стійкістю до перепаду температур, а також має високий коефіцієнт тертя по асфальту. Завдяки технології кріплення підошви до верху взуття вона не пропускає вологу. Матеріали виготовлення: зовнішній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан, внутрішній шар – спінений поліуретан.

Протектор з різноспрямованим малюнком забезпечує черевикам хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу, причому не тільки асфальтом, а й пересіченою місцевістю. Підошва досить гнучка, щоб забезпечити необхідну амортизацію, проте при цьому досить тверда, щоб не травмувати стопи під час руху бездоріжжям.

П'ять моделі посилена термопластичним поліуретаном (TPU), який має підвищену стійкість до стирання.

Гумка надійно захистить ноги від ударів.

Деталі черевиків прошиті подвійним рядком.

Зручне видовжене шнурівка дозволяє ідеально закріпити черевик на нозі.

Міцні шнурки в тон верху взуття не промокають і не ковзають, а також мають підвищену стійкість до стирання.

Мембрана WaterProof забезпечує ідеальний мікроклімат усередині черевика та створює максимальний комфорт для ніг. Вона дозволяє взуття дихати (при цьому захищає від промокання), а також суттєво збільшує термін служби виробу.

Язичок із матеріалу Cordura забезпечує комфорт при згинанні стопи. На язичку нашитий логотип бренду М-ТАС. Вона захищає язичок від перетирання шнурками.

На завершення варто відзначити, що тактичні демісезонні черевики від бренду M-TAC – це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття. Вона чудово сидить на нозі, надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу. Сучасний дизайн і невелика вага зроблять цю модель лідером як військовослужбовців, так і всіх любителів активного відпочинку.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами