Нашивка M-Tac Tactical girl №3 Череп на плечі PVC

Код:  399768813

Нашивка M-Tac Tactical girl №3 Череп на плечі PVC

Код:  399768813

Є в наявності

218

198

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Японія відома своєю багатою культурною спадщиною, що охоплює широкий спектр стилів, характерних емоційних персонажів та глибоких сюжетів. Бренд М-Тас випустив оригінальну нашивку, що допоможе виразити зацікавленість японською культурою та продемонструвати особливу прихильність до славетних воїнів країни висхідного сонця. 

На нашивці зображена войовнича красуня в шоломі, з ПНБ та інтегрованими активними навушниками. Дівчина вправно тримає катану – символ її майстерності та відданості шляху воїна. Вакідзасі (короткий традиційний японський меч) на поясі означає її готовність будь-якої миті вступити в ближній бій зі своїм противником. Її зібраність та рішучість відбиваються в рисах обличчя, адже вона добре знає, що воїн – не лише той, хто володіє зброєю, але й той, хто має сильну волю та непохитний дух.

Тіло дівчини покрите татуюваннями, що виконані по мотивах татуювань Якудза – відомих воїнів Японії XVIII ст., що мали свій кодекс честі та позиціонували себе як спадкоємці самураїв. Згодом Якудза стала справжнім феноменом японської мафії та кримінального світу, а татуювання на тілі означали приналежність до клану. На плечі дівчини зображений череп, що в Японії уособлює позитивні зміни та циклічність життя людини. 

У спеціальних обладунках, з катаною в руках та вогнем натхнення в очах, вона готова вступити в ближній бій та дати гідну відсіч противнику.

Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) з нанесенням повноколірного друку. Завдяки особливій технології виготовлення, патч виглядає об'ємним, а зображення дуже реалістичним. Кріпиться на одяг, сумки, рюкзаки або спорядження за допомогою велкро липучки.

Розмір:

8 см

Матеріал:

ПВХ (полівінілхлорид)

Додатково:

липучка для кріплення  



Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image