Нашивка M-Tac Tactical girl №2 Skandinavik PVC MM14

Код:  399777237

Нашивка M-Tac Tactical girl №2 Skandinavik PVC MM14

Код:  399777237

Є в наявності

218

198

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Надихнувшись американською Pin-Up культурою часів Другої світової війни, бренд М-Тас продовжує серію патчів Tactical Girl та презентує вам ще одну красуню.

Вона кокетлива та надзвичайно незалежна. Вона еротична та водночас ризикована. Вона створена, щоб завоювати обожнювання чоловіків та підняти бойовий дух українських бійців. Приваблива й харизматична дівчина в стилі Pin-Up випромінює красу й силу характеру. Її грація приховує сталеву рішучість, а AR15 в руках виражає готовність будь-якої миті вступити в бій.

Тіло красуні покрите скандинавськими татуюваннями, в яких криється наслідування культури Вікінгів - майстерних воїнів VIII - XI століть, які славились своєю високою бойовою майстерністю.

Кожне тату на тілі дівчини є справжнім витвором мистецтва та має свій глибокий сенс. На нозі дівчини можна розгледіти магічний символ вікінгів – Шолом Жаху (Ельгісхльям), що є одним із найпотужніших і найзагадковіших знаків скандинавської міфології. Малюнок створений з 8-и поєднаних рун, що з виду нагадують риб’ячий скелет із тризубом на кінці. Цей знак носили воїни, які свято вірили в ПЕРЕМОГУ.

Також на патчі можна побачити багато різноманітних скандинавських орнаментів, якими раніше прикрашали броню і зброю Вікінгів. Вони наділялись особливою силою та за легендою могли захистити свого власника у бою, принести йому багатство чи милість богів. Загалом всі скандинавські татуювання прославляють рай для доблесних воїнів, ім'я якому Вальхалла.

Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) з нанесенням повноколірного друку. Завдяки особливій технології виготовлення, патч виглядає об'ємним, а зображення чітке навіть під кутами. Кріпиться на одяг чи спорядження за допомогою велкро липучки.

Розмір:

8 х 10 см

Матеріал:

ПВХ

Додатково:

липучка для кріплення  




Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image