Тактична сумка скидання магазинів M-Tac Lite Elite піксель ММ14, сумка скидання відпрацьованих магазинів військова

Тактична сумка скидання магазинів M-Tac Lite Elite піксель ММ14, сумка скидання відпрацьованих магазинів військова

Колір: Піксель

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 228 оцінок )

1 596

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична сумка скидання магазинів M-Tac Lite Elite піксель ММ14, сумка скидання відпрацьованих магазинів військова Піксель

Сумка скидання магазинів від бренда М-Тас — це зручний і функціональний аксесуар, який призначений для скидання магазинів у разі екстреного перезаряджання зброї. 

Виготовлена з Cordura 1000D — якісного та зносостійкого матеріалу, що забезпечить захист від механічних пошкоджень і тривалий термін експлуатації. Горловина забезпечена системою швидкого стягування, що дає змогу за потреби миттєво закрити сумку. Така конструкція надійно захищає магазини та інше спорядження від випадання. Знизу передбачена спеціальна сітка, яка слугує дренажним люверсом і забезпечує гарну циркуляцію повітря. За допомогою строп сумку можна прикріпити на спорядження або на поясний ремінь. 

Цей аксесуар дасть змогу виконувати тактичні завдання з максимальною швидкістю та точно зацікавить усіх поціновувачів якісного спорядження.

 

 

 

 

 

Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правоохоронників і спеціального призначення. Загалом це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність — це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у День (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, що вищий цей показник, то щільніша та важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить приблизно 3000 Н, що роздирає навантаження приблизно 150 Н. Стійкість до стирання понад 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно, пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA — це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

 

 

Характеристики

Колір
Система кріплення
Матеріал
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами