Куртка вітрівка GELANOTS, Fahrenheit, Olive, XL

Куртка вітрівка GELANOTS, Fahrenheit, Olive, XL

Розмір: XL

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 24 оцінок )

6 930

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ця вітрівка створена для військових, які цінують легкість і комфорт у будь-яких умовах. Вона вражає надійністю і функціональністю завдяки використанню високоякісної японської нейлонової тканини Gelanots® з водовідштовхувальним просоченням S-DWR С-6.


Головними перевагами цієї вітрівки є вітронепроникність, добра паропроникність, зносостійкість, маленька вага і компактність. Центральна блискавка з додатковою вітрозахисною планкою гарантує надійний захист від негоди.


Крім того, вітрівка має чотири кишені - дві зовнішні на блискавках і дві внутрішні, що дозволяє зручно зберігати необхідні предмети.

Високий комір з об'ємним капюшоном, який має три варіанти регулювання та складається в комір, допомагає захистити вас від вітру та негоди.


Низ куртки регулюється за допомогою утяжки, що дозволяє підлаштувати її під ваші потреби. Ця вітрівка - це надійний спутник для військових, які шукають оптимальний захист та комфорт під час служби.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами