Приклад Fab Defencse Magpul з Демпфером Видаву TS

Приклад Fab Defencse Magpul з Демпфером Видаву TS

Продавець:SAVA FAMILY

4.2/5  ( 36 оцінок )

6 490

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul CTR (Compact/Type Restricted) – телескопічний приклад для карабінів, створених на основі AR15/M16. ПІДХОДИТЬ ТІЛЬКИ ДЛЯ ТРУБОК СТАНДАРТУ Mil-Spec. Обтічний дизайн прикладу вкрай зручний для миттєвого вкладки і надійно захищає важіль зборки від ненавмисного натискання. Надійна система фіксації не дозволяє прикладу коливатися та забезпечує стабільність зброї під час стрільби, на прикладі є місце для встановлення швидкознімної антабки QD, як з правого, так і з лівого боку. Стандартний потиличник товщиною 7,6 мм дозволяє легко оперувати зброєю та уникати зачепів навіть у бронежилеті або повному військовому обмундируванні. Особливості: -Підходить для трубок стандарту Mil-Spec -спеціальний механізм фіксує приклад на трубці та мінімізує його коливання, збільшуючи точність швидкої серії пострілів та прицільної стрільби на далекі відстані -похила щока не збільшує габарити зброї та дозволяє вести стрілянину з максимальним комфортом. фіксує приклад зроблена з хромо-кремнистої сталі, що значно продовжує термін служби пристрою. мм), отвір для паракордового шнура.


Виробник - Magpul
Країна-виробник - США
Код — MAG310-BLK
Модель — CTR Carbine Stock
Тип - Приклад
Загальна довжина – 175мм
Вага - 249г
Матеріал - Полімер
Модель зброї - AR-15, M4, M16
Колір чорний
додаткова інформація
На профіль труби – Mil-Spec (діаметр 1148");

Адаптер приклада FAB Defense SBT-K для Сайги з компенсатором віддачі - призначений для заміни штатного фіксованого приклада на Сайзі зі штампованою ствольною коробкою. Буфер віддачі ефективно знижує рівень віддачі і робить стрільбу більш комфортною. Труба приклада дозволяє встановлювати на приклади, призначені для карабінів М16/М4.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами