Рюкзак для гідратора molle — Cordura — multicam — ART02 [Tactical Army]

Код:  404716398

Рюкзак для гідратора molle — Cordura — multicam — ART02 [Tactical Army]

Код:  404716398

Немає в наявності

651

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гідратаційний чохол із кордури 500D і нейлону.

Цей універсальний кейс призначений для перенесення гідрататорів місткістю до 3 літрів.
Усередині кейс має відділення з нейлонової сітки, завдяки якому, крім вставки для гідратації, ви можете носити із собою невеликі припаси, як-от BB, зелений газ і пару магазинів. Після видалення вкладки цей чохол можна легко використовувати як дуже маленький рюкзак не тільки для ігор у страйкбол, але й для їзди на велосипеді або бігу.
Доступ до основного відділення забезпечується застібкою-блискавкою, розташованою у верхній частині чохла.

На передній стінці чохла є лямки системи molle, на які можна прикріпити додаткові вантажні підсумки або інше спорядження. Також є плоска кишеня на липучці. Крім того, сюди протягне еластичний шнур, завдяки якому на нього можна, наприклад, прикріпити щутку.
Бічні стінки також покриті єдиним стовпчиком лямок молле, що дає змогу прикріпити туди дуже вузькі підсумки, наприклад, для сигнальних ракет.
На задній стінці є прості лямки, які дають змогу носити чохол без додаткового обладнання. Після їх зняття його також можна прикріпити до жилета або прив'язки за допомогою вбудованої системи molle, що проходить по всій висоті чохла.

Чохол зроблений переважно з кордури в мультикамовому камуфляжі. Нейлонові вставки, як-от підтяжки, лямки molle і строчка, виготовлені в комірах оливкового кольору.



ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Предметом продажу є тільки рюкзак. До комплекту не входить мішок для води. Представлено на світлинах тільки в ілюстративних цілях.

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами