Черевики демісезонні M-TAC RANGER GREEN 42 розмір (27,8см) Зелені (9069)

Код:  404998380

Черевики демісезонні M-TAC RANGER GREEN 42 розмір (27,8см) Зелені (9069)

Код:  404998380

Немає в наявності

6 871

4 466

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики демісезонні M-TAC RANGER GREEN 42 розмір


Черевики демісезонні M-TAC розроблені спеціально для пересіченої місцевості та військово-тактичних завдань. Модель вироблена в ЄС, що гарантує надійність та довговічність навіть за інтенсивної експлуатації. З тактичними демісезонними черевиками від М-ТАС Ви надійно захищені від мінливості погоди та складнощів рельєфу.

Характеристики:

особливості:

Зручні та багатофункціональні.
Достатньо легкі.
Водовідштовхувальні.
Чудово вентилюються.
Зручна система шнурівки.
М'яка мембранна підкладка.
Гумовий носок.
Протекторна 2-х шарова підошва.
П'ята посилена масло- та бензостійким термопластичним поліуретаном.
Ідеально підходять для трекінгу, бігу бездоріжжям, активного відпочинку і для
міста.
Стильні та красиві.

 Верх:

Натуральна замша та Cordura

 Двоскладова підошва:

Зовнішній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан
Внутрішній шар – спінений поліуретан

Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується у тактичному спорядженні військових, сил правопорядку та сил спеціального призначення. В основному це матеріали з лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у Деньє (denier). Ця одиниця виміру переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вищий цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні властивості тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, навантаження, що роздирає, близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, підсумки чи куртка.    
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безперечно пройдуть випробування часом та відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

 Продукція, виготовлена в ЄС, цінується в усьому світі завдяки своїй якості.



Тактичні демісезонні черевики створювалися як зручне, довговічне взуття зі стильним сучасним дизайном. Вироблені італійською компанією на території ЄС спеціально на замовлення та розробки бренду M-TAC.

Верх черевик виготовлений із щільної шкіри (замші) високої якості та вставок з матеріалу Cordura, що дозволяє взуттю бути одночасно вологостійким і дихаючим, зносостійким та міцним.


Cordura - це міцний, зносостійкий матеріал, відомий своїми високими експлуатаційними характеристиками, стійкістю до стирання, вигоряння, деформації, а також здатністю витримувати велике навантаження на розрив. Завдяки своїм унікальним якостям Cordura є лідером у виробництві тактичного спорядження. Вироби, виготовлені з цього матеріалу, безперечно, пройдуть випробування часом та відстанню.

Використання спеціальної колодки робить цю модель оптимальною для тривалих походів та високих навантажень.


Двокомпонентна лита підошва відрізняється хорошими теплозахисними показниками, стійкістю до перепаду температур, а також має високий коефіцієнт тертя по асфальту. Завдяки технології кріплення підошви до верху взуття вона не пропускає вологу. Матеріали виготовлення: зовнішній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан, внутрішній шар – спінений поліуретан.
 


Протектор з різноспрямованим малюнком забезпечує черевикам хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу, причому не тільки асфальтом, а й пересіченою місцевістю. Підошва досить гнучка, щоб забезпечити необхідну амортизацію, проте при цьому досить тверда, щоб не травмувати стопи під час руху бездоріжжям.

П'ятка моделі посилена термопластичним поліуретаном (TPU), який має підвищену стійкість до стирання.
 


Гумований носок надійно захистить ноги від ударів.

Деталі черевиків прошиті подвійним рядком.


Зручна видовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити черевик на нозі.

Міцні шнурки в тон верху взуття не промокають і не ковзають, а також мають підвищену стійкість до стирання.

Мембрана WaterProof забезпечує ідеальний мікроклімат усередині черевика та створює максимальний комфорт для ніг. Вона дозволяє взуття дихати (при цьому захищає від промокання), а також суттєво збільшує термін служби виробу.

Язичок із матеріалу Cordura забезпечує комфорт при згинанні стопи. На язичку нашитий логотип бренду М-ТАС. Вона захищає язичок від перетирання шнурками.

На завершення варто відзначити, що тактичні демісезонні черевики від бренду M-TAC – це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття. Вона чудово сидить на нозі, надійно захищає від мінливостей погоди та складнощів рельєфу. Сучасний дизайн і невелика вага зроблять цю модель лідером як військовослужбовців, так і всіх любителів активного відпочинку.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал підошви
  • Поліуретан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами