Сумка на пояс M-Tac Waist Bag Elite Coyote

Код:  405323481

Сумка на пояс M-Tac Waist Bag Elite Coyote

Код:  405323481

Немає в наявності

875

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Поясна сумка Waist Bag Elite має компактні габарити, але при цьому її функціональність робить її цілком придатною для щоденного носіння в міських умовах. Виконана в тактичному стилі, дана модель підійде до більшості стилів одягу (casual, спортивного, тактиці). А стильний непомітний дизайн дозволить переносити всі необхідні дрібниці, не привертаючи при цьому зайвої уваги.

Габарити моделі 32х13х5 см., що дозволяє розвантажити кишені (що особливо актуально влітку, тому в легкому одязі кишень трохи) і помістити всередину сумки безліч корисних дрібниць.

При виготовленні даної моделі використовувалися тільки якісні матеріали:

Cordura 1000D (США) - щільний, міцний, стійкий до стирання матеріал, що витримує велике навантаження на розрив і інтенсивну експлуатацію в польових умовах. Завдяки високим технічним характеристикам Cordura широко використовується для виготовлення тактичного і військового спорядження. Основна перевага кордури перед іншими матеріалами - висока зносостійкість.Блискавки від YKK (Японія), визнаного лідера за якістю.Cтропи Texcel - американського виробника міцних нейлонових строп, яке постачає свою продукцію військовому відомству США.Velcro велюр - приємна на дотик і міцна основа, на яку ідеально закріплюються патчі і різні ID-маркери.Окремі деталі сумки виготовлені з армованого синтетичного каучуку. Він відрізняється стійкістю до дії агресивного навколишнього середовища (ультрафіолетових променів, несприятливих погодних факторів, агресивних речовин і ін.)., Термо- і зносостійкий, має вогнетривкі властивості.До того ж цей матеріал має досить незвичайний вид і фактуру, що, в свою чергу, надає стильний вигляд дизайну вироба.


Сумка має кілька відділень:
Основне відділення, яке закривається на двосторонню блискавку, завдяки якій ви можете розстебнути сумку як повністю, так і наполовину.Всередині основного відділення знаходиться потайна кишеня на блискавці. Вона прекрасно підійде для грошей, документів і інших цінностей.На фронтальній частині сумки розташована невелика кишеня на блискавці.Поверх даної кишені розташована панель з velcro велюру. Вона відмінно підійде для розміщення різних патчів, ідентифікаторів і т.д.


З боків сумки вшиті стропи Texcel, а по верхньому краю - петлі з паракорду (для навішування різного додаткового спорядження).Задня стінка сумки виконана з 3D-сітки, яка забезпечує вентиляцію, а також комфортну посадку сумки на поясі, виключаючи натирання або натискання навіть в наповненому стані.


Сумка кріпиться навколо талії за допомогою ременя, виготовленого з міцної нейлонової стропи. Поясний ремінь застібається на фастекс і регулюється по довжині пряжкою. Довжини стропи достатньо для носіння сумки різними способами - як на поясі, так і через плече.

На закінчення хочеться відзначити, що Waist Bag Elite  - це компактна міська сумка в тактичному стилі. Ви можете поєднувати її з різними стилями одягу і вибирати різні варіанти носіння: на поясі - приховавши під курткою, через плече - захищаючи вміст від зловмисників і т. д. Саме універсальність і робить дану модель такою популярною.
 

Характеристики

Колір
Система кріплення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image