Буфер віддачі для АК / РПК / АКСУ поліуретановий

Буфер віддачі для АК / РПК / АКСУ поліуретановий

Продавець:Militspot

5/5  ( 18 оцінок )

150

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Поліуретановий буфер віддачі ― підходить на всі типи автомата Калашникова АК (АК47, АКС, АКМ, АКМС, АКМСУ, АК-74, АКС74, АКС74У тощо) та на всі цивільні версії мисливських карабінів на базі АК (Форт, Вулкан, Маяк, Сайга і т. д.), а також гладкоствольні рушниці Сайга і Вепр.

Буфер віддачі (демпфер) служить для пом'якшення роботи автоматики під час перезаряджання. Призначення буфера віддачі ― прийняти на себе удар затворної рами, тим самим усунувши контакт металу об метал, що запобігає утворенню наклепу на затворній рамі, захищає від розклепу ствольну коробку і зменшує зношення вузла кріплення направляючої поворотної пружини і направляючих затворної рами.

Як додатковий ефект, досягається більш м'яка робота автоматики, зменшується удар спускового гачка по пальцю стрілка, пом'якшується дія віддачі, продовжується термін служби основних вузлів УСМ !

Стійкий до впливу масел та сольвентів.

Важлива особливість цього буфера: Універсальність ― без підгонки підходить до всіх типів АК (бойовим і цивільним, з дерев'яним прикладом і складним).

Виготовлено в Україні!

Буферні пристрої в автоматичній зброї застосовуються для пом'якшення ударів рухомих частин автоматики і для акумулювання механічної енергії, необхідної для роботи автоматики і збільшення швидкості їх зворотного руху.

Для більшості зразків автоматичної зброї в нормальних умовах роботи характерний удар рухомої системи автоматики в крайньому задньому положенні. Великий надлишок кінетичної енергії рухомих частин в їх крайніх положеннях веде до жорстких ударів при зупинці або зміні напрямку руху рухомих частин, викликаючи неприємне відчуття у стрілка при стрільбі, а також збільшує розсіювання пострілів і зниження живучості зброї.

Для нейтралізації різких ударів рухомих деталей автоматики в задньому положенні необхідно поглинути надлишок кінетичної енергії при їх підході до заднього положення, тим самим пом'якшуючи удар. Цього можна досягти використанням спеціальних пристроїв - поглиначів віддачі енергії удару (буферів).

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами