Набір для чищення зброї HTA EXTERMINATOR 100 ml + NEUTRAL SYNTHETIC OIL 100 ml

Набір для чищення зброї HTA EXTERMINATOR 100 ml + NEUTRAL SYNTHETIC OIL 100 ml

Продавець:EPN_lab

5/5  ( 42 оцінок )

708

599

Є в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Засіб для чищення ствола від міді та нагару HTA EXTERMINATOR copper & carbon 100 мл

HTA EXTERMINATOR - Високоефективний продукт для видалення мідних та карбонових відкладеннь у каналі ствола нарізної і гладкоствольної зброї будь-якого калібру. Нейтралізує залишки корозії, запобігаючи пошкодженню ствола. Не токсичний, не містить аміак.  

Спосіб застосування:

Переконайтесь, що зброя розряджена і магазин вийнято. Дайте зброї охолонути. Очистіть зброю від великих забруднень, механічних частинок, піску, пилу тощо, засобом HTA DEGREASER & CLEANER. Проженіть кілька разів змочений у засобі патч і залишіть на 5-15 хвилин в залежності від ступеня забруднення. Нанесіть засіб і пройдіться по стволу йоршем і протріть сухим патчем. Повторіть процедуру до повного очищення ствола.  Після очищення обробіть ствол HTA NEUTRAL SYNTETIC OIL.

Застережні заходи: 

ВАЖЛИВО: Засіб EXTERMINATOR призначений для застосування тільки в середені ствола. Перед застосуванням перевірте сумісність засобу із поверхнею. Зберігати при температурі 0 С + 20 С. Берегти від дітей. Не допускати потрапляння в очі.

Нейтральнe синтетичнe масло для зброї HTA NEUTRAL SYNTHETIC OIL 100 мл

Олія застосовується для догляду та технічного обслуговування нарізної та гладкоствольної зброї. Підходить для мисливської, спортивної, бойової, сигнальної, антикварної зброї, дрібної та великої калібру. Засіб глибоко проникає в різьбові, шарнірні та штифтові з'єднання зброї та змащує їх. Безпечно для людини та навколишнього середовища, що підтверджується наявністю харчового допуску NSF Н2.

Забезпечує необхідне ковзання всієї механіки зброї, захищає від проникнення вологи та корозії. Олія створює на поверхні нейтральне кислотно-лужне середовище, що дозволяє використовувати його як консерваційний засіб. Не твердне, не склеює механізм і гарантує бездоганну роботу при широкому діапазоні температур від -40 до +220°С. Має приємний аромат.
Розроблено відповідно до високих сучасних вимог щодо догляду за зброєю стрільців-професіоналів! Матеріали та сировина найвищої якості, виробленої в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH. Термін придатності спрею 5 років.

Працює в будь-якому положенні на 360 градусів (навіть дном догори). Переконайтеся в тому, що зброя розряджена і магазин вийнятий. Дайте зброї охолонути. Очистіть зброю від великих забруднень, механічних частинок, піску, пилу і т.д. Протріть насухо змащувані поверхні. Перед застосуванням рекомендуємо використовувати засоби для чищення «НТА CARBON REMOVER», «HTA FOAM BORE CLEANER» і «НТА DEGREASER & CLEANER».

Струсіть балон 3-5 секунд і рівномірно нанесіть на деталі і механізми зброї. Надлишки масла видаліть за допомогою патчів і ганчір'я, залишаючи тільки захисну плівку.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами