Пояс M-Tac тактичний War Belt Tiger D-Ring Cobra Multicam XL/2XL

Код:  406311000

Пояс M-Tac тактичний War Belt Tiger D-Ring Cobra Multicam XL/2XL

Код:  406311000

Є в наявності

7 182

6 529

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бренд М-Тас розробив та випустив інноваційний тактичний пояс War Belt Tiger D-Ring Cobra, що дозволяє скомбінувати індивідуальну розвантажувальну систему для конкретних бойових завдань.

Пояс виготовлений із Cordura Squadron – надміцної тканини, стійкої до стирання та високих навантажень. Конструктивною особливістю даної моделі є жорстка вставка, що зроблена із високотехнологічного термопластичного композиту Tegris по технології Laser Cut та обшита Cordura Squadron. Революційний матеріал Tegris від компанії Milliken® (США) має меншу вагу, ніж традиційні термопластичні композити, але при цьому здатний витримувати велике навантаження.

Пояс достатньо легкий, тому не обтяжить вашу амуніцію та дозволить зручно прикріпити Molle сумісне спорядження. Підсумки можна кріпити, протягаючи стропи як через Cordura Squadron (це буде легший і швидший варіант кріплення), так і через Tegris (такий варіант забезпечує більш жорстке кріплення підсумків).

У даній моделі дизайнери передбачили спеціальну кишеню, де за допомогою внутрішніх строп можна налаштувати пояс по розміру. Також War Belt Tiger D-Ring Cobra за бажанням можна доукомплектувати балістичним пакетом 1 або 2 класу у пояс тактичний ARMOR, який захищатиме від рикошетів та уламків (не йде в комплекті).

Пояс застібається на пряжку Cobra 25 мм від австрійського виробника Austrialpin. Пряжка оснащена страхувальним кільцем, передбаченим на випадок екстреної ситуації. Виріб стійкий до тертя, механічних пошкоджень і надійний навіть у надважких умовах.

Демпферна сітка з внутрішньої сторони знижує ймовірність надавлювань та забезпечує хорошу вентиляцію. Додаткові чотири пряжки дають можливість прикріпити плечові лямки та використовувати пояс як розвантажувальну ремінно-плечову систему (у комплекті не йдуть).

Пояс передбачений у розмірах від XS/S до 3XL. 

Матеріал:

Сordura Squadron

Фурнітура:

YKK / WJ

Особливості:

  • можна доукомплектувати балістичним пакетом 1 класу у пояс тактичний ARMOR або балістичним пакетом 2 класу у пояс тактичний ARMOR;

  • можна прикріпити плечові лямки (у комплекті не йдуть);

  • демпферна сітка з внутрішньої сторони;

  • налаштовується по розміру за допомогою внутрішніх строп. 









Пряжка AustriAlpin Cobra – це високоміцна, функціональна, дуже надійна пряжка із запатентованим замком AustriAlpin COBRA ™.
Виготовлена AustriAlpin - австрійською компанією, що спеціалізується на виробництві альпіністського спорядження. Замок системи COBRA захищений від мимовільного відкриття під навантаженням, використовується в високоякісному альпіністському і армійському спорядженні. Всі пряжки протестовані і сертифіковані за нормами Mil Spec по впливу на них піску/пилу/морської води і проходять по стандартам CE, EN, CSA, ANSI і NFPA.
Унікальна конструкція замка гарантує високу ступінь надійності, безпеки і міцності. Всі пряжки COBRA виготовлені з високоміцного алюмінієвого сплаву класу 7075. Компоненти виконані з твердої латуні і неіржавіючої сталі.







Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і спеціального призначення. В основному - це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.


Характеристики

Розмір
  • 2XL
  • XL
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами