Літні черевики чоловічі Ragnarok Розмір 40 Койот

Код:  406823733

Літні черевики чоловічі Ragnarok Розмір 40 Койот

Код:  406823733

Розмір: 40

Немає в наявності

3 300

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Літні черевики спеціально розроблені для жарких погодних умов, коли температура навколишнього середовища висока , але вимогли безпеки не дозволяють змінити взуття на легше і відповідне погоді взуття.

Володіючи всіма характеристиками берців ( надійна фіксація ноги і захист надп’ятково-гомілкового суглобу , зручна шнурівка, носова частина завжди має міцне покриття ) , ці моделі мають ряд особливостей , що дозволяють підвищити комфорт ноги в жарких погодних умовах.

По-перше , такі моделі переважно кольору Олива , Койот Матеріал чорного кольору сильно нагрівається під сонячним промінням , тому в такому взутті буде некомфортно перебувати під палючим сонцем. Радимо в літньому взутті використовувати світлі відтінки .

По-друге , літні моделі максимально полегшені . Деякі сучасні моделі за зручністю близькі до кросівок , щільна шкура на халяві змінена на кордуру, каркас виготовлений , як правило, із нубука , а все інше – з більш легких матеріалів таких як дихаюча сітка 4d.Яка має міцні до стирання властивості.

По-третє, літні черевики максимально дихаючі. Вони мають повітропроникні і вентильовані вставки .Водовідштовхувальне просочення не перешкоджає відведенню вологи і вентиляції ,так що черевики зберігають свої дихаючі властивості .

Устілка у вигляді сіточки , що створює демпферний прошарок між стопою і підошвою черевика і перешкоджає потінню стопи . У моделях армійських літніх черевиків ми зможете комфортно відчувати себе при температурах до +35°С.

У такому взутті Ви зможете ходити в літку , не відчуваючи ніякого дискомфорту . Анатомічна устілка і трекінгова підошва роблять ходьбу м’якою і комфортною. Підошва прогумована , з протектором , міцна , стійка до проколів , стирання і дії агресивного середовища . Забезпечує хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі по пересіченій місцевості , мокрим і слизьким ділянкам , володіє чудовими амортизаційними властивостями . Зручна шнурівка зробить процес взування і зняття черевиків швидким і зручним , а посилення на п’яті зменшить знос .

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image