Рюкзак для двох дронів з акумуляторним контейнером REDCON кордура 1000 D піксель

Рюкзак для двох дронів з акумуляторним контейнером REDCON кордура 1000 D піксель

Колір: Піксель

Продавець:RedCN

5/5  ( 15 оцінок )

8 700

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розміри рюкзака: висота 53см, ширина 41см, товщина 22см.

Призначений для траспортування одного-двох дронів разом з акумуляторами та аксесуарами. Каркас рюкзака оздоблений формоутворючими та утеплюючими матеріалами. На зовнішній поверхні кришки рюкзака розташовані дві кишені та велкропанель. Рюкзак має рельєфну м'яку задню поверхню, яка контактує зі спиною користувача. Плечові лямки широкі, м'які, запобігають точковому тиску навантаженого рюкзака на плечі. Лямки регулюються за довжиною. Рюкзак фіксується на тулубі грудною та поясною лямками, які користувач також може відрегулювати самостійно. Додатково виріб оснащений 3-ма м'якими ручками, системою molle та кріпильною фурнітурою на плечових лямках.
Зсередини кришка має дві кишені з 3D-сітчастої тканини. Велика кишеня призначена для монітору, мала кишеня- для загального використання. Головне відділення виробу поділено на 2 секції : секція для акумуляторного контейнеру, секція з 3-ма комірками (права та ліва комірки для 2-х дронів , центральна комірка загального призначення). Розташування та функціональне призначення комірок можна змінювати самостійно. Якщо у оператора лише один дрон, то потрібно сформувати центральну комірку для нього, а праву та ліву комірки використовувати для джойстиків, додаткових акумуляторів, дротів, тощо. До складу рюкзака додана невеличка сумочка для дрібних речей: флешок, карток пам'яті, запасних лопастей і т. і.
Акумуляторний контейнер поділено на комірки для 15-ти акумуляторів та 2-х повербанків. Контейнер з усіх боків оздоблений утеплюючими та формоутворюючими матеріалами. Денце оснащене килимком з підігрівом, він зручно підключається до повербанку, прогріває акумулятори та запобігає їх переохолодженню при низьких температурах. Автономність конструкції та функції підігріву контейнера дозволяє транспортувати акумулятори навіть поза рюкзаком.

Характеристики

Колір
Матеріал
  • 1000D Cordura
Розмір
  • 53х41х22см
Вага
  • 2500
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами