Рукоятка пістолетна Magpul MOE K2-XL на AR15 FDE MAG1165-FDE

Код:  408230157

Рукоятка пістолетна Magpul MOE K2-XL на AR15 FDE MAG1165-FDE

Код:  408230157

Немає в наявності

1 536

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукоятка пістолетна Magpul MOE K2-XL на AR15 FDE спеціально спроектована з урахуванням потреб власників з великими руками, гарантуючи оптимальне управління і зручність під час використання зброї. Ця модифікація зберігає всі переваги популярної рукоятки MOE-K2, але представляє собою збільшену версію, що перевершує її розмірами майже на 25%. Це значне збільшення розміру забезпечує більш повне охоплення рукояті, що дозволяє краще контролювати зброю. MOE K2-XL відрізняється поліпшеною ергономічною формою, даруючи впевненість і комфорт в різних сценаріях використання.

MOE K2-XL підвищує комфорт і керованість короткоствольних гвинтівок. Збільшений розмір дозволяє власнику наблизити основну руку до свого корпусу, що створює більш природне положення і підвищує загальну стабільність під час стрільби. Так як MOE K2-XL відрізняється збільшеним розміром, то забезпечується правильне і природне розташування пальців на рукояті.

Рукоятка оснащена агресивною текстурною поверхнею TSP (Trapezoidal Surface Projections), яка представляє собою трапецієподібні виступи для якісного зчеплення. Додатково, передні і задні щербини посилюють зчеплення, забезпечуючи стрілку максимальний контроль над пістолетом. Фірмовий ковпачок XL Grip з сердечником для кріплення пляшки з маслом додає зручність у використанні і приділяє увагу деталям. Ремінець BEAVERTAIL спроектований для поліпшення ергономіки, сприяючи більш природному і зручному положенню руки стрілка. Ремінець BEAVERTAIL також зменшує втому руки під час тривалих тренувань або стрільби.

Рукоятка MOE K2-XL виготовлена в США, що підкреслює високу якість і надійність цього продукту.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами