Цівка Magpul MOE SL для AR15/M4 MAG538-BLK

Цівка Magpul MOE SL для AR15/M4 MAG538-BLK

Продавець:Military Technology

4.7/5  ( 24 оцінок )

2 816

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Magpul MOE SL розроблена спеціально для AR15/M4 з газовими системами довжиною карабіна і мушкою A2, надаючи стрілку оптимальні характеристики комфорту, керованості і можливості налаштування. Модель MOE SL відрізняється легкою, витонченою і ергономічною конструкцією. Цівка оснащена прорізами M-LOK в положеннях 2, 6 і 10 годин для зручного кріплення додаткових секцій планки Пікатінні 1913 та інших аксесуарів M-LOK. Це надає стрілку можливість додавати тактичні ліхтарі, ремені, вертикальні руків'я та інші аксесуари прямо на цівку. 

MOE SL виготовлено з посиленого полімеру, який володіє комбінацією міцності і легкості. Цей матеріал забезпечує високу термостійкість, роблячи цівку надійною в умовах інтенсивної стрільби, а також полегшує вагу, що істотно впливає на маневреність зброї. MOE SL має дизайн, що надає стрілку додатковий захист від гарячої мушки. Великий передній виступ і нижня кромка не тільки запобігають можливим опікам, але і збільшують корисну довжину цівки. Звужена конструкція з профілем на 1/3" вужча, ніж у оригінального MOE, дозволяє замінити громіздкі пластикові щитки для рук, типові для карабіна M4.

Вбудований всередину конструкції алюмінієвий тепловий екран служить для ефективного розподілу і відведення тепла, створюючи умови для стабільної і безперебійної роботи зброї в умовах високої інтенсивності стрільби. Цівка виготовлена в США, чим пояснюється відповідність найвищим стандартам якості і американським нормам безпеки.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами