Упор передній BCM GUNFIGHTER KAG-1913 Picatinny чорний BCM-KAG-1913-BLK

Упор передній BCM GUNFIGHTER KAG-1913 Picatinny чорний BCM-KAG-1913-BLK

Продавець:Military Technology

4.8/5  ( 21 оцінок )

1 577

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Упор передній BCM GUNFIGHTER KAG-1913 Picatinny в чорному кольорі являє собою доповнення до існуючих стрілецьких рукояток. Кінестетичний кутовий захват (KAG) використовує біомеханічно ефективний передній нахил, який створює зручний інтерфейс для стрільця, сприяючи надійному утриманню та ефективному розвантаженню суглобів зап'ястя, ліктя та плеча.

Виготовлений із сучасних ударостійких полімерів, упор забезпечує надійність і довговічність в самих екстремальних умовах використання. Упор текстурований як спереду, так і ззаду, що дає чудове зчеплення в будь-яких умовах. Упор з переднім нахилом обумовлює надійне утримання в техніках, таких як "C-clamp", де великий палець знаходиться над отвором. 

Наявність направляючої Picatinny MIL-STD-1913 з прямим кріпленням дає можливість швидкого і простого монтажу різних аксесуарів. Упор має унікальний невеликий профіль для комфортного положення руки на цівці зброї. Мінімалістичний дизайн створює ідеальний робочий простір для стрілка, гарантуючи надійне утримання і точне позиціонування руки.

Упор оснащений запатентованим анкерним методом кріплення, який забезпечує надійний затиск і вирівнювання при мінімальній кількості кріпильних деталей. Це виключає люфт на монтажній поверхні, що є ключовим фактором для підтримки стабільності і точності стрільби. Можливість упору діяти як підставка для стрільби з опорою розширює його функціональність. Виготовлений в США, що гарантує високий стандарт якості і відповідність суворим стандартам виробництва.

Характеристики

Кріплення бази
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами