Цівка Magpul MOE SL для AR15/M4 середня MAG551-BLK

Цівка Magpul MOE SL для AR15/M4 середня MAG551-BLK

Продавець:Military Technology

4.8/5  ( 24 оцінок )

2 842

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка Magpul MOE SL середнє забезпечує надійний захист для вогнепальної зброї AR15/M4 з газовими системами довжиною карабіна і класичної мушки A2. MOE SL розроблена як пряма заміна стандартній заводській пластиковій цівці середньої довжини, що складається з двох частин. Для установки MOE SL необхідні стандартні аксесуари: круглий передній фіксатор цівки і заднє підпружинене трикутне кільце. Це забезпечує надійне кріплення і стабільність цівки, мінімізуючи люфти і гарантуючи точне вирівнювання. MOE SL обладнана слотами M-LOK в стратегічних положеннях 2, 6 і 10 годин. Це дозволяє прикріплювати різні аксесуари, такі як секції планки Пікатінні 1913, тактичні ліхтарі, ремені, руків'я та інші аксесуари M-LOK прямого кріплення. 

MOE SL виготовлена з високоякісного армованого полімеру з високою міцністю і стійкістю до температурних впливів. Цей матеріал не тільки легкий, що сприяє зменшенню ваги зброї, але також довговічний навіть в найбільш екстремальних умовах. Великий передній виступ і захищена нижня кромка захищають стрілка від неприємних опіків, викликаних гарячою мушкою. А також, ці елементи збільшують корисну довжину цівки.

MOE SL виконана у вдосконаленому вузькому профілі, скороченому на 15% в порівнянні з оригінальною моделлю MOE. Ця вузька конструкція ефективно замінює громіздкі пластикові щитки для рук, характерні для карабінів M4. Вбудований тепловий екран зі сплаву на основі алюмінію забезпечує ефективне управління теплом. Алюміній володіє відмінними теплопровідними властивостями, запобігаючи перегріву зброї і підвищуючи її надійність і стабільність навіть в умовах високої інтенсивності стрільби.

Magpul пишається тим, що всі продукти, включаючи цівку MOE SL для AR15/M4, виготовляються в США. Це гарантує високий стандарт якості і відповідність найсуворішим галузевим стандартам.

Характеристики

Модель зброї
Вид
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами