Перчатки для охоты и рыбалки MECHANIX (BC-5621) XL Черный

Перчатки для охоты и рыбалки MECHANIX (BC-5621) XL Черный

Розмір: XL

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1875 оцінок )

533

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип: рукавички тактичні

Матеріал: фліс, PL (поліестер)
Пальці: закриті.
Колір чорний
Опис
Теплі рукавички з закритими пальцями MECHANIX виконані з високоякісних матеріалів. Надійність і довговічність рукавичок забезпечені матеріалом і конструкцією самих рукавичок. З зовнішнього боку рукавички оснащені спеціальними накладками із щільних матеріалів, які захищають пальці та всю кисть руки від зовнішніх механічних впливів. Міцність виробу також додають подвійні рядки. З боку долоні тканина має спеціальне покриття, що забезпечує збільшення сили зчеплення. Завдяки цьому зброя, спортивні снаряди або інструменти не вислизають з рук. Варто звернути увагу, що для виготовлення цих тактичних рукавичок використовується легкий і дихаючий матеріал. Флісова підкладка добре зберігає тепло та пропускає повітря. На зап'ястях рукавички стягуються за допомогою широких липучок, запобігаючи потраплянню бруду всередину.
Призначення
Текстильні теплі рукавички із закритими пальцями відомого американського бренду MECHANIX мають особливу популярність у автогонщиків. Їхні якісні переваги гідно оцінили професіонали та любителі мотоспорту, велогонок, біатлоністи та багато інших. Ці м'які теплі рукавички зі вставками та накладками чудово підійдуть для тих, хто займається ремонтними роботами, для тих, хто працює з різними інструментами. Покупців цих рукавичок насамперед приваблює універсальність використання, легкість та міцність матеріалів.
Переваги:
Рукавички виготовлені із матеріалу, який зберігає тепло рук.
Відмінно підходять для активного використання у будь-яку пору року
Оснащені спеціальними захисними накладками та вставками

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами