Штатний гумовий обтюратор для ПБС-1 ).

Штатний гумовий обтюратор для ПБС-1 ).

Продавець:Джигіт

4.7/5  ( 18 оцінок )

1 599

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штатний гумовий обтюратор для ПБС-1 (Приладу Безшумної Стрільби).

Обтюратор являє собою гумову пробку, укладену в металеву обойму з фіксатором. Фіксатор входить в поздовжній паз головки приладу і забезпечує одноманітне положення обтюратора по відношенню до ствола автомата при стрільбі на протязі всієї живучості пробки, якщо навіть ПБС розбирається для чищення.

Гумова пробка виготовляється зі спеціальної морозостійкої гуми (суміш 4РИ-304А на основі каучуку СКБМ) і являє собою суцільну круглу гумову шайбу діаметром 20мм і діаметром 40мм.

Беззвучність пострілу забезпечується конструкцією самого приладу ПБС-1, що є глушником звуку пострілу, із застосуванням спеціальних патронів ВУС, які мають зменшену (дозвукову) початкову швидкість кулі.

При пострілі куля по виході з каналу ствола пробиває гумовий обтюратор. Гума, стискаючись, перешкоджає прориву порохових газів у корпус приладу.

Гази, які встигли прорватися слідом за кулею, потрапляють у відсіки, утворені перегородками, розширюються, втрачають швидкість і не викликають звуку.

Крім того, відтяті гумовим обтюратором гази створюють у каналі ствола тиск, необхідний для роботи автоматики перезарядження автомата Калашникова.

Ресурс роботи – до 100 пострілів.

Характеристики

Матеріал
  • Гума
  • Сталь
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами