Черевики тактичні АК Tactical Assault Boots Coyote 44

Оставить отзыв Код:  413067987

Черевики тактичні АК Tactical Assault Boots Coyote 44

Оставить отзыв Код:  413067987

Продавец:VS Team Pro

4.3/5  ( 54 оценок )

3 450

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні черевики – це високотехнологічне взуття, спеціально розроблене для вимогливих умов та ефективного використання. Основний матеріал верху черевиків виготовлений з водонепроникної натуральної кожі, що надає їм високий рівень міцності та захисту від вологи.

Стелька Ortholite® забезпечує відмінну амортизацію та вентиляцію, забезпечуючи комфорт протягом тривалого використання. Нейлоновий верх стійкий до зношування, забезпечуючи довговічність взуття при інтенсивному використанні.

Повнорозмірна бокова молния YKK® та стропа ззаду роблять одягання та регулювання шнуровки легкими та зручними. Супінатор ATLAS надає підтримку стопі, а стійка до ковзання подошва гарантує безпеку та надійність на різних типах поверхонь.

Комбінація пружинящої PU пени Echo Foam™ та ударопоглинаючої PU пени Force Foam™ забезпечує відмінний комфорт та захист від ударів.

Мембрана TacDry BBP resistant забезпечує водонепроникні та дихаючі властивості, роблячи ці черевики ідеальним вибором для різноманітних умов та завдань.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами