Метеостанція Kestrel 5700 Elite Applied Ballistics

Код:  413455512

Метеостанція Kestrel 5700 Elite Applied Ballistics

Код:  413455512

Немає в наявності

59 901

50 916

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Kestrel 5700 Elite Weather Meter з прикладною балістикою є оновленою версією Kestrel 4500 Applied Ballistics Meter.
Обравши модель Kestrel LINK (Bluetooth) завантажте додаток Kestrel LiNK Ballistics на свій смартфон, введіть налаштування, що відповідають параметрам своєї зброї / боєприпасів до калькулятору. Нові вимірювачі Kestrel з Bluetooth включають програмне забезпечення, необхідне для бездротового зв'язку на відстані до 100 футів (стіни і інші перешкоди будуть впливати на цей діапазон). Прикладний балістичний вимірювач Kestrel поєднує в собі складні функції контролю навколишнього середовища з інформацією про балістики на далекій відстані в одному ручному пристрої. Вбудоване програмне забезпечення Applied Ballistics надає всі наступні можливості:
- Точна і надійна бібліотека Litz G1 і G7 BC (понад 225 куль) посилається на балістичні коефіцієнти (BC).
- Користувальницьке моделювання кривої опору; корисні в залученні цілей понад надзвукового діапазону кулі.
- Функція балістичної калібрування (truing).
- Програмне забезпечення PC Loader дозволяє створювати профілі вогнепальної зброї на вашому комп'ютері і передавати їх за допомогою USB кабелю або по Bluetooth.
З програмним забезпеченням прикладної балістики користувачі можуть навчати метеорологічний прилад Kestrel Shooters Weather Appliance для відповідності конкретної гвинтівки, заснованої на спостережуваних впливах на великій відстані, з калібрувальної функцією балістики, яка пропонує ще більш точні точки даних для користувачів, на які можна покластися. Вимірювач погоди Kestrel Shooter з прикладної балістикою дозволяє користувачам вибирати або балістичні коефіцієнти G1, або G7, або бути більш конкретними і вибирати з цілої бібліотеки прикладних балістичних користувальницьких кривих для більш ніж 200 куль.
Kestrel 5700 Elite Weather Meter з прикладною балістикою з вбудованою технологією Bluetooth забезпечує максимальну переносимість і точність даних навколишнього середовища. Тепер як дані в реальному часі, так і зареєстровані дані можуть передаватися по бездротовій мережі і автоматично на MAC / ПК або смартфон. iPhone також підключається через LiNK до Finder BushNell CONX Range Finder, де ви можете переглядати результати від AB Kestrel прямо на Range Finder. З вбудованою опцією LiNK з'являються додаткові можливості (в порівнянні з завантаженням даних через USB-кабель). З LiNK можете завантажувати налаштовувані криві зі свого телефону, у разі, коли у вас є кілька типів боєприпасів для однієї гвинтівки потрібно ввести абсолютно нові дані для кожного типу боєприпасів.

Особливості Kestrel Elite Weather Meter з Applied Ballistic:
- Bluetooth LINK працює на смартфонах з / Mobiel / Android / IOS.
- Елемент живлення від 1 батареї AA (замість 2 AAA) Покращена ергономіка відсіку для елементів живлення, що дозволяє використовувати одну батарею або акумулятор AA (замість 2 AAA).
- Кришка батареї знаходиться в задній частині, приймач батареї огороджений від материнської плати, що захистить її, на випадок якщо батарея протікає.
- Покращено екран з високою роздільною здатністю для комфортного зчитування показань при будь-якому освітленні (навіть під променями сонячного світла), покращений показник контрасту відображається на ньому інформації.
- Інтуїтивна навігація.
- Кілька мов: англійська, французька, німецька, іспанська.
- Стійке до подряпин скло. Спеціальне полікарбонатне покриття дисплея дозволяє запобігати появі подряпин і інших пошкоджень, поява яких може ускладнювати читання інформації з екрану метеостанції в процесі її експлуатації.
- Включають в себе дворежимну підсвічування дисплея - Red (NV - Night Vision) і White backlights. Дворежимна підсвічування дисплея: RED - підсвічування зі спеціальним оптичним фільтром (NV - Night Vision), яка зменшує рівень яскравості дисплея в синьому і зеленому спектрах до оптимальних значень, для читання в умовах темряви; White backlights - яскраве підсвічування зеленого спектра, переважна відблиски і можливий «засвіти» дисплея при прямому попаданні на нього сонячних променів.
- Функція використання розширеного алгоритму прикладної балістики G1 / G7, використовує прикладну балістичну кульову бібліотеку користувальницьких моделей, точне вимірювання профілю опору кулі, включає поправки аеродинамічного стрибка, * Spin Drift (не було в попередніх серіях Kestrel) і ефекту Коріоліса для досягнення точних дальніх пострілів.
- Вбудована бібліотека Litz з балістичними коефіцієнтами.
- AB Kestrel поставляється з численними попередньо завантаженими моделями опору, але не з цілими профілями зброю / боєприпаси, іншими словами, ви повинні створити свій профіль зброї, але при моделюванні боєприпасів ви можете вибрати зі списку куль (дані балістичних коефіцієнтів для більш ніж 225 далекобійних куль ).
- Розширені функції включають настроюється карту діапазону і розширену таблицю даних балістики, а також сховище до 16 профілів рушниць і кулею і 5 збережених цілей.
- Збереження до 15 параметрів навколишнього середовища.
- Вбудована функція Muzzle Velocity Truing дозволяє точно вимірювати швидкість кулі без додаткового використання хронографа.
- Вибір одиниць виміру (мілрадіани, справжні МОА, стрілецькі МОА, або клацання барабана введення поправок) дозволяє працювати з будь-якою зброєю і прицілом.
- Метеостанції з підтримкою LiNK (тільки для моделей з Bluetooth модулем) можуть бути з'єднані з лазерними далекомірами, сумісними з LiNK, такими як Bushnell Elite 1 Mile CONX, забезпечує бездротовий зв'язок з мобільними пристроями і комп'ютерами для безпосередньої інтеграції даних про мішені і балістичних рішень.
Характеристики метеостанції Kestrel 5-го покоління:
- Барометричний тиск.
- Регулювання кута.
- Тенденція зміни тиску.
- Висота над рівнем моря.
- Відносна вологість.
- Індекс теплового напруги (показник ймовірності теплового стресу).
- Точка роси (час випадання роси).
- Температура по змоченій термометру - термодинамічний межу зниження температури.
- Атмосферна щільність.
- Наведена температура (Wind Chill, охолодження вітром).
- Температура повітря, води і снігу.
- Поточна, середня і максимальна швидкість пориву вітру, напрямок, поперечний вітер, зустрічний / Tailwind вітер.
- Час і дата.
- Автоматичне збереження вимірювань, навіть коли пристрій вимкнений.
- Розширений функціонал сховища даних, що дозволяє реєструвати мінімальні, максимальні і середні значення, а також інтерпретувати обраний масив таких даних у вигляді діаграми або динамічного графіка в тенденції (графік тренда з хронологічними даними). Максимальний обсяг сховища даних дозволяє реєструвати вибрані користувачем вимірювання для відображення 10 000 значень одночасно.
- Ударостійкий (перевірений на відповідність стандартам MIL-STD-810G), пилозахисний і водонепроникний (герметичний по стандартам IP67) корпус має позитивну плавучість.
- Передача даних на мобільний пристрій за допомогою водонепроникного USB-кабелю (до комплекту не входить).

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image