Нашивка M-Tac Гаубиця Д-30 PVC Olive

Код:  415119531

Нашивка M-Tac Гаубиця Д-30 PVC Olive

Код:  415119531

Немає в наявності

251

228

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Продовжуючи серію патчів, присвячених сталевому лицарству України, бренд М-Тас розробив та випустив тематичну нашивку Д-30, що стане відмінним доповненням колекції не лише військовослужбовців, а й всіх прихильників стилю мілітарі.  

   Патч виконаний у формі радянської 122-мм причіпної гаубиці Д-30 - яка призначена для знищення живої сили та техніки противника Українські військові для знищення окупантів використовують не тільки західну зброю. У нас збереглися ще деякі види озброєння радянських часів. Серед них і Д-30 – 122 мм причіпна гаубиця. Вони не так часто "з'являються на публіці" через їх невелику чисельність на озброєнні ЗСУ, тому нам небагато відомо про події за участі цих причіпних гаубиць. Проте вони також ефективно знищують ворожу техніку та живу силу противника на полі бою.

    Нашивка виготовлена з високоякісного ПВХ матеріалу (полівінілхлориду) за технологією 3D, завдяки якій вона здається об'ємною, а зображення дуже реалістичним. Нашивку можна використовувати з будь-яким одягом та спорядженням де є велкро липучка.

Розмір:

9,6 * 5,2 см

Матеріал:

ПВХ (полівінілхлорид)

Додатково:

липучка для кріплення



Характеристики

Колір
  • Олива
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами