П'ятка магазина ПМ +2 патрони

П'ятка магазина ПМ +2 патрони

Продавець:AstreiaUpgrade

1 562

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Просунута П'ятка Магазину для ПМ: Збільшувач ємності та ергономіки

Зробіть свій пістолет ПМ ще більш функціональним з нашою інноваційною п'ятою-збільшувачем магазину. Цей аксесуар спеціально розроблений для підвищення ємності магазину на два додаткові патрони, роблячи ваші стрільби продуктивнішими.

Однак наш збільшувач не обмежується лише збільшенням ємності магазину. Його унікальна форма дає змогу використовувати його як продовження пістолетної рукоятки, що значно покращує хват пістолета і забезпечує надійне утримання в руці. Важча конструкція п'яти сприяє легшому скиданню порожнього магазина, а поздовжні насічки на корпусі полегшують виймання магазина з підсумка або кишені.

Визнаючи різноманітність потреб, ми пропонуємо різні модифікації п'ят-збільшувачів як для бойових, так і для травматичних варіантів пістолета ПМ. Ба більше, ми надаємо опцію для пістолетів як зі штатною рукояткою, так і з рукояткою Fab Defence, щоб задовольнити всі ваші уподобання.

Додасть зайвого шарму вашому пістолету ПМ - наша п'ята-збільшувач може бути прикрашена унікальним малюнком або дизайном за вашим бажанням, створюючи індивідуальний стиль.

Виготовлена з міцного алюмінію 1933 (еквівалент 7075), вкрита Cerakote, ця п'ята-збільшувач магазину не лише забезпечує додаткові можливості, а й надає вашому пістолету надійності та індивідуальності.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами