Саундмодератор Nielsen Sonic 55 5/8x24 Max 8,5

Саундмодератор Nielsen Sonic 55 5/8x24 Max 8,5

Продавець:AstreiaUpgrade

18 480

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Саундмодератор Nielsen Sonic 55 5/8x24 Max 8,5 

- оптимальний вибір для тих, хто шукає найбільший глушник в асортименті датського бренду Nielsen. При обранні глушника важливо враховувати відповідність калібру вашої зброї, і Sonic 55 створений саме для найбільших калібрів, забезпечуючи при цьому найефективніше зниження рівня шуму, зокрема з .338 Lapua Magnum.

Nielsen Sonic - це бренд, який приділяє особливу увагу довговічності та універсальності своїх саундмодераторів. Sonic 55 вирізняється оригінальною конструкцією з виїмками зовні, що дозволяє легко відокремлювати його за допомогою інструмента для обслуговування або зміни довжини глушника.

Для забезпечення максимальної міцності і довговічності, Sonic 55 оснащений сталевим сердечником, який забезпечує високу термостійкість при інтенсивній стрільбі. Зручна коротка інструкція з обслуговування дозволяє ефективно доглядати за глушником, зберігаючи його в ідеальному стані.

Не забувайте дотримуватися порад щодо обслуговування, таких як використання мастила та правильне очищення, що подовжить термін служби Sonic 55. Виберіть найкраще з Niеlsen Sonic для своєї зброї.
 

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами