Магазин Magpul PMAG GL9 кал. 9 мм (9x19) на 10 патронів

Код:  416334831

Магазин Magpul PMAG GL9 кал. 9 мм (9x19) на 10 патронів

Код:  416334831

Є в наявності

1 386

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul PMAG 10 GL9 для Glock 9x19: Переваги нового покоління магазинів


Magpul PMAG 10 GL9 - це високоякісний 10-зарядний магазин, який було розроблено спеціально для пістолетів Glock та карабінів на базі Glock калібру 9x19 мм.

Основні характеристики та переваги:

1. Міцність і надійність: Завдяки застосуванню новітніх технологій та передових матеріалів магазини стали значно міцнішими, надійнішими та з більш тривалим терміном служби.

2. Матеріали та виробництво: Корпус магазину виготовлений з високоміцного полімеру, що гарантує його стійкість до ударів. Всередині розташована пружина з нержавіючої сталі, а подавець не вимагає змащення.

3. Практичність у використанні: Рифлена зовнішня поверхня магазину сприяє надійному хвату, незалежно від погодних умов або використання рукавичок. Розбирання магазину максимально спрощене і не вимагає спеціальних інструментів.

4. Додаткові функції: На нижній частині магазину розташоване поле для маркування патронів, а ударостійка п'ята допомагає захистити магазин від потенційних ударів.


Magpul PMAG 10 GL9 для Glock 9x19 - це ідеальний вибір для тих, хто шукає комбінацію надійності, довговічності та зручності в одному магазині. Новітні технології та передові матеріали забезпечують відмінний результат у використанні цього аксесуару.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами