Рукавички розмір М тактичні р.8(M) оливковий РУКАВИЦІ ТАКТИЧНІ

Рукавички розмір М тактичні р.8(M) оливковий РУКАВИЦІ ТАКТИЧНІ

Продавець:43zt

4.9/5  ( 588 оцінок )

400

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички оливкові, рукавички безпалі, рукавички тактичні чоловічі

Тактичні рукавички  безпалі спеціально розроблені для спорядження сильських підрозділів, бійців спецназу, аматорів армійського спорядження, страйкбола, airsoft, мото- та велоспорту та просто для фанатів стилю мілітарі. Призначені для запобігання шкірі, кісток і м'яких тканин рук від механічних пошкоджень (садин, ударів, порізів), дій високої температури, агресивних середовищ і порохових газів. На проєкції кісточок рук є спеціальна захисна пластина, виготовлена зі щільного полімерного матеріалу, що слугує кастетом, правильно формує кулак під час удару та оберігає м'які тканини та кістки рук від травм.

Поверхня долоні та великого пальця зносостійкими, протиковзними накладками. Також для зручнішого припасування під змінну геометрію руки рукавичка обладнана еластичними вставками в зоні кистьового згину та фаланг усіх пальців. Передня поверхня рукавички має 4 отвори для вентиляції для кожного з пальців. Тактичні рукавички виготовлені з високоміцних синтетичних матеріалів (Мікрофайбер, Поліестер, Спендекс, Неопрен, ударостійкий пластик), їх поєднання забезпечує носкість і тривалий термін експлуатації рукавичок. Припасування за розміром і фіксація на руці, що регулюється манжетою з текстильною застібкою. Добір унікальних матеріалів і якість пошиття визначають довговічність і надійність рукавичок, а також впевнений захист їхнього власника.

Ця модель безпалих тактичних рукавичок (без пальців) призначена для використання теплої пори року та міжсезоння. Обладнана додатковою системою вентиляції фаланг пальців, вставками з еластичного високоміцного матеріалу (гофрою). , має попит серед військових, шанувальників страйкболу та велосипедистів.

Характеристики:

Матеріал верху: Мікрофайбер, Поліестер, Спендекс, Неопрен, Ударостійкий пластик

Сезон: Весна-літо

Колір: Хакі

Характеристики

Розмір
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами