ПБС-1 прицільна планка для автомата Калашникова калібра 7,62

Код:  419132352

ПБС-1 прицільна планка для автомата Калашникова калібра 7,62

Код:  419132352

Є в наявності

5 500

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штатна прицільна планка АКМ з бічними і вертикальними поправками для використання з ПБС-1.

На відміну від штатної прицільної планки (цілика) АК-47/АКС47, АКМ/АКМС і АК-74/АКС-74 ця прицільна планка дозволяє оперативно вносити бічні і вертикальні поправки при пристрілці автомата Калашникова з використанням ПБС-1.

Застосовується для всіх типів автомата Калашникова АК (АК-47, АКС-47, АКМ, АКМС, Ак-74, АКС-74.) і для всіх цивільних версій карабіна АК (Форт, Вулкан, Маяк, Сайга, Кабан тощо). 

Прицільна планка має верхній площині поділу з цифрами від 1 до 10 і поділ із літерою П для стрільби звичайними патронами. На звороті прицільної планки (на нижній площині) є поділки з цифрами від 1 до 4 для стрільби патронами «УС».

У втулці прицільної планки змонтований рухомий целик 5, який переміщається в поперечному напрямку вправо або вліво, при відповідному обертанні фіксатора 4.

Хомутик прицільної планки має гніток 8 виведення хомутика з вирізів прицільної планки при натиску пальцями руки.

Головки хомутика мають по шість зубців різної висоти. Проти кожного зубця нанесено цифри, що характеризують висоту зубця. Зубці головок з однойменними цифрами під час встановлення прицілу для стрілянини патронами «УС» лягають на сектори прицілу. Зубці підбираються під час приведення автомата до нормального бою стріляниною патронами «УС».

Для стрільби з автомата звичайними патронами головки хомутика відводяться в сторони від центру прицільної планки і фіксуються поворотом на шпильці 9, при цьому хомутик своєю сферичною поверхнею лягає на сектори основи прицілу.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Сталь
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами