M-Tac наклейка ODIN Mystery

M-Tac наклейка ODIN Mystery

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 243 оцінок )

198

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бренд М-Тас, продовжуючи серію виробів із зображенням славнозвісного бога війни, розробив та випустив нову НАКЛЕЙКУ ODIN. 

На наклейці зображений рішуче налаштований Одін, що змінив свій традиційний спис (Гунгнір) на гвинтівку AR-15. У сучасному бойовому спорядженні та в шоломі з ПНБ він готовий вести своїх воїнів в останню битву. На плечі Одіна сидять його вірні супутники – ворони Хугін (думки) і Мунін (пам’ять), які щодня облітають 9 світів і повідомляють верховному богу про все, що відбулося.

Напис «Valhalla Calling» (з англ. Вальхалла кличе) є сучасною інтерпретацією легендарного бойового кличу вікінгів «Till Valhalla», з яким вони безстрашно йшли в бій. Кожен вікінг хотів прославити себе в бою та попасти в Вальхаллу – чертог Одіна, де бенкетували інші воїни, чекаючи на фінальну битву (Раґнарьок).

Наклейкою можна прикрасити ноутбук, планшет, блокнот та все, на що вистачить фантазії. Яскравий та водонепроникний стікер допоможе підкреслити Вашу індивідуальність та втілити будь-які творчі задуми.

Розмір: 

11,2 * 9,2   


Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами