Знайдено 1726 товарів

Показати ще
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Який інтерес становлять військові балаклави

До обов'язкового списку різного спорядження входять військові балаклави, що поєднують зовнішню оригінальність із практичною багатофункціональністю. Своєрідна шапка-маска була створена для силових структур, але її позитивні сторони високо оцінили не тільки професіонали. Сьогодні — це мультифункціональний аксесуар широкого спектра дії та застосування. У стандартному виготовленні такий виріб закриває голову, чоло та обличчя, має прорізи для очей та губ. Незвичайна специфіка зумовила абсолютну універсальність та інші плюси цього головного убору, який:

  • щільно прилягає, але не завдає дискомфорту, не заважає огляду,
  • виконує функцію маскування, даючи змогу залишатися інкогніто,
  • додатково захищає від вітру та зігріває в холоди,
  • актуальний у надмірно запиленій місцевості,
  • використовується як підшоломник,
  • слугує зручним шарфом,
  • незамінний і для військових, і в туристичних походах, для їзди мотоциклом або катання на лижах.

Популярні види тканин

Сучасна тактична балаклава буває з різних матеріалів. При цьому серед основних для пошиття, як і раніше, залишається 100% бавовна. Вона повністю натуральна, екологічно чиста і гіпоалергенна, повітропроникна, чудово вбирає та утримує вологу, досить щільна та міцна. Щоб зробити її еластичнішою, часто додається лайкра або еластан із високим ступенем розтяжності. Також поширена віскозна двонитка — дуже щільна, з гідрофобним ефектом (краплі вологи просто стікають, не проникаючи вглиб), стійка до зношування навіть в разі активної експлуатації. Гідну конкуренцію їй становить поліестер. Виготовлені з нього військові балаклави комфортні в будь-яку пору року без додаткового утеплення, високоміцні, стійкі до забруднення та швидковисихні.

Різновиди військових балаклав у каталозі ROZETKA

На сайті запропоновані численні варіанти, що підходять чоловікам і жінкам. Серед усієї різноманітності легко знайти та купити військову балаклаву, яка задовольнить усім потребам залежно від певних умов застосування. Розмір частіше універсальний, колір — від чорного, оливи та камуфляжу до хакі, пікселя та мультикаму. Різні моделі бувають однотонні та з принтом, трикотажні та в'язані, полегшені для літа та утеплені для зими. Крім звичайних, трапляються так звані бафи (трубоподібні з безшовною конструкцією і відкритим верхом), а також маскувальні пристрої для полювання (з елементами листя для меншої помітності в лісі). Необмежена свобода вибору дає можливість підібрати необхідний додаток до будь-якого екіпірування та укомплектувати за своїми уподобаннями.

Поширені питання та відповіді

Які товари зараз користуються попитом в категорії Військові балаклави?

Військові балаклави: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Балаклава тактична BEZET 7798 Хакі (2000093214429) 319₴
Балаклава MIL-TEC Thinsulate Sturm 12112001 Olive (4046872149634) 462₴
Балаклава військова чоловіча BEZET Воїн 7802 One Size Чорна (2000105900173) 399₴
Балаклава багатофункціональна Champion Олива (CHM00686) 165₴