Дульна насадка Сайга 410 парадокс 150 мм

Код:  426730433

Дульна насадка Сайга 410 парадокс 150 мм

Код:  426730433

Немає в наявності

6 250

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коротка дульна Насадка парадокс Сайга-410. Довжина насадки 150 мм.

Матеріал: Сталь

Маса: 60 грамів

Магазини під короткий патрон для Сайги 410

ПБС для Сайги 410 під дробовий патрон у наявності.

При укомплектуванні «Сайги» насадкою 410 Парадокс можна істотно збільшити дальність (до 300 м) і точність стрільби, оскільки куля, проходячи через нарізки подовжувача, набуває обертання навколо поздовжньої осі, завдяки чому вона отримує додаткову стабілізацію в польоті.

Для того щоб забезпечити хороший постріл потрібні спеціальні кулі для 410 калібру, які помітно важкі, точні, що мають 2-3 провідні пояски і т. д. У нарізку такі кулі входять не по всій поверхні, а тільки по поясках, що сприяє економії енергії заряду .

Як і будь-яка зброя, після застосування рушниця з подовжувачем вимагає чищення, у т. ч. і різьблення стовбура, і дульного насадка 410 Парадокс. Потім різьблення змащується, навіщо підійде рушничне масло.

Також з періодичністю в 15-20 пострілів насадок потрібно відкручувати і прикріплювати заново, щоб зняти деформацію в різьбленні, що наростає з кожним пострілом, тому що куля, проходячи по нарізах, повідомляє імпульс насадці вздовж ходу різьблення, що після півсотні пострілів перетворюється. у проблему.

Щоб дульна насадка 410 Парадокс дозволила надійно вражати зі звичайної рушниці мети, розташовані за межами прицільного діапазону для стандартного гладкоствольа, необхідно правильно підібрати кулі і мати високу якість стовбура та подовжувача.

При наявності поряд з насадкою 410 Парадокс відповідного пристрою для прицілювання, наприклад, коліматорного, звичайна Сайга 410 може суперничати в точності та силі пострілу з карабіном.

Характеристики

Модель зброї
Матеріал
  • Сталь
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами